måndag 14 juni 2010

Solig måndag!

Måndagen kom och gick! Men så underbart att det har varit fint väder och inte mer regn, kan det vända nu kanske?

I går jobbade Nicke och jag och grabbarna tog en lugn förmiddag hemma. Sen var det dax för Markus att åka till bowlinghallen och gå på Oscars kalas där, snacka om en uppspelt kille som längtade efter att få bowla! Jag lämnade av honom och sen körde jag och Max hem. Jag gick en powerwalk på 70 minuter med Max sovandes i vagnen, perfekt att ta dagens motion när han ändå sov. Sen var Markus bjuden på ett kalas till på eftermiddagen och det skulle börja precis när det första slutade=) Eftersom Max sover vid den tiden så fick jag hjälp av Nickes pappa som körde och hämtade Markus och lämnade honom på nästa kalas. Vad skulle man göra utan underbar familj som ställer upp i vått och torrt?

Jag fixade lite i trädgården under eftermiddagen och när Nicke kom hem klippte han gräset. Som tack för hjälpen så bjöd vi Nickes föräldrar, även Ella och Gabriel kom hit, på tacos till kvällsmat. En mysig kväll tillsammans och sen var det läggdax för barnen. Max somnade fort men Markus är svår att få att somna, han kan ligga och snurra, prata och fundera i en timme!

I dag hämtade jag grabbarna vid 16.30 (deras sena vecka) och det blev middag för hela familjen innan Nicke, Markus och Ella körde till bmxbanan för träning. Jag tog Max i vagnen och gick en runda på 30 minuter, sen stannade vi på lekplatsen och gungade en stund.

Veckan som kommer ser ut som följer - tisdag fotbollsträning för Markus och jag ska på räkfrossa med massa härliga vänner, onsdag bmxträning för grabbarna, torsdag ser tom ut, fredag grillning hos dagmamman, lördag bmx tävling och på söndag är det den årliga träffen i Gantofta för mammor och barn som lärde känna varandra via internet för nästan 10 år sedan! Jag glömde ju nämna att jag jobbar bara torsdag också, sen har jag semester fredag och veckan efter............*underbart*..........

3 kommentarer:

  1. Det där sista såg jag lite dåligt ;-)

    Jag kommer ut på söndag :-)

    SvaraRadera
  2. Du har det lika hektiskt som jag, ser jag.
    Ser verkligen fram emot söndag!!

    SvaraRadera
  3. Ha, ha....det blir din tur också syrran!

    Det ska bli supermysigt på söndag!

    SvaraRadera