fredag 4 juni 2010

Lunchinlägg!

Då har det varit kjol på två dagar i rad och DET mina vänner är sommar! Värmen är här för stunden i alla fall och jag njuter fullt ut. Här på jobb sitter vi ute mitt i solgasset på lunchen och i dag tog jag med våra utemöbler hemifrån (som vi har haft på verandan) och snyggade till det lite utanför vår entre!

I går hade vi grillkväll med Ella, Gabriel, Julia, Camilla och Hannah. Roligt att ha båda mina härliga svägerskor på lite mys (Julia ingår ju för det mesta i våra grillkvällar;-) Vi åt gott i uterummet och kusinerna busade för fullt med båda vattenkrig, hoppade studsmatta, sköt straffar med fotbollar och jagade varandra barfota på gräset. Verkligen en mysig kväll med nära och kära!

I dag är grabbarna lediga som vanligt men jag får sitta på kontoret till klockan 16. Sen ska jag också hem och njuta av solen, vi ska cykla vår skogsrunda med barnen så kombinerar vi både motion och det de älskar att göra. Max sitter bak på min cykel så det ger några extra kilo att trampa runt med. Markus har önskat hamburgare i kväll så det lär bli det som hamnar på grillen=)

Jag har inte rapporterat något om mitt dietprojekt (blev kallat så och jag misste en vän på vägen känns det som) men det står faktiskt ganska stilla med siffrorna. Jag har inte gått upp eller ner de senaste två veckorna och det är väl ändå ganska positivt. Jag dricker en shake/smoothie om dagen, blir frukost eller lunch jag byter ut, och jag motionerar regelbundet. Min kropp tycker kanske att denna snart 35-åriga tvåbarnsmamman har nått en punkt där jag ska vara? Jag är ju inte alls inne på att ta till några extrema åtgärder för att få finare siffror på vågen så jag tänker hålla den balansen jag har hittat nu - lite mindre kalorier in under dagen, motion i lagom mängd och unna mig godsaker när andan faller på=)

Ha en härlig fredag mina vänner, för det tänker jag!

2 kommentarer:

  1. Skönt o komma hem och vila öronen sen ;-) Tack för en härlig kväll!

    SvaraRadera
  2. Sunt tänkade vännen - det köper jag rakt av! Ha en fortsatt bra 45-minutare på jobb och sedan en härlig fredag hemma med familjen.

    SvaraRadera