söndag 27 juni 2010

Strandpremiär!

I morse gjorde vi oss i ordning i tid och körde i väg så vi var på stranden lite efter klockan 10. Det var årets första besök på stranden och för Max var det verkligen premiär då han knappast minns förra årets besök. Det var succé!

Min alldeles egen strandraggare=) *Älskar*
Max gick inte upp ur vattnet på TVÅ timmar!! Han älskade att bada i havet!
Nicke och Markus sportade lite=)
Jag var i havet många gånger men det blev inget heldopp....i dag.....en annan dag......
"Jodå mamma, man kan visst fika i vattnet....."
Vi körde hem från stranden vid 12.30 då det var dax för Max att sova. Vi satte honom i bilen och hade inte kommit ut från parkeringen innan han sov gott!! Det tar verkligen musten ur en att vara vid havet.

När vi kom hem målade Nicke massor med plankor och jag målade klart gaveln på huset. Sen har vi solat, jagat Max, målat lite till, badat i poolen, jag och Max cyklade skog- och grusvägsrundan och Nicke har sett fotboll på tv. Hans odds på 4-1 till Tyskland gick in och på 10 kr tjänade Nicke in 600 drygt=) En härlig eftermiddag i vårt underbara hus och härliga trädgård!

Markus har lekt med kompisar precis hela eftermiddagen och kvällen. De springer mellan sina hus och badar, leker, blir bjudna på middag och äter glassar. Så ska man väl ha det när man är barn och har "sommarlov"?

Jag målade alla fyra källarfönsterna i kväll och sen blev det kvällsdopp i poolen. Nu väntar lite stryktvätt som har kommit rejält efter i det fina vädret, skönt att ha tömt av den högen innan ny arbetsvecka väntar!

8 kommentarer:

  1. Härlig dag! Jag var på stranden men inte i vattnet :P

    Dörren blev kanonbra!

    SvaraRadera
  2. Men guuud vad ni är flitiga med huset!
    Här har vi nu sjukstuga med febrig Ava som somnade 17.45 ikväll :(
    Ha ännu en härlig dag imorgon!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Julia - nästa gång så ska du bada;-)

    Johanna - ja, vi är faktiskt ruggigt flitiga! Hoppas Ava piggnar till lika fort som Markus och Max gjorde efter sina feberomgångar.

    SvaraRadera
  4. Så härligt med en tur till Råå, vi får se om vi gör er sällskap någon gång i sommar. Så fint ert hus blir vännen! Att stryktvätten halkar efter gör väl inget, de är viktigare att ta vara på det fina vädret!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Absolut Nettan, tvätten springer ingenstans! Hade varit mysigt att bada tillsammans en dag!

    SvaraRadera
  6. Fina bilder, lycka till med måleriet:-)

    SvaraRadera
  7. Badkruka! Denna skåningen var till och med i och simmade. Jag fick äran att ha platsen nedanför bryggan och ta emot alla barnen som skulle hoppa i... huuu.... Andra doppet var lättare för då hade jag ännu inte fått tillbaka känseln i kroppen ;-)

    SvaraRadera
  8. Härliga strandfoton! Klart man kan fika i vattnet. Ingenting är omöjligt! ;-)

    Huset blir jättefint, härligt med stor förändring med relativt enkla medel. :-)

    SvaraRadera