söndag 13 juni 2010

Pappas 60 års fest!

I går var det partydax i Glimminge! Pappas 60-års dag som var i veckan skulle firas. Dax att köra dit och dagen till ära hade både grabbarna slips! Markus ställer inte lika gärna upp på bild med Max har inget val när han sitter fastspänd i bilen;-)

Max softar i "blom-uterummet" och äter salta pinnar!
Pappa häller upp bubbel och Christians bror Christoffer håller koll. Spana in kålhuvudena med pinnarna som tilltugg satt på=)

Underbara tilltugg och champagne med jordgubbar!
Mamma och min faster Karin.
Wille, storasyster Malin, Sjöberg och Kerstin!
Världens finaste lillasyster! Spana in det läckra halsbandet med döskallar=)

Kusinbus!
Madelaine, Milton och stolta farmor Lena!
I inbjudan stod det att vi skulle äta middag på hemligt ställe och det visade sig vara på Tunneberga gästis i byn. Vi bjöds på en fantastisk tre rätters middag!
Efter middagen fortsatte kvällen hemma hos pappa och Lena och vi skämdes bort med massor med god dricka, snacks och godis. Max vägrade somna så han fick vara i gång tills vi körde hem!
Kusinerna - fulla av bus som vanligt!
Jag och Ellen!
Nicke med ungen som vägrade somna!
Tusen tack pappa för en helt underbar fest - ni kan ni! Och presenten till 60-åringen är en hotellövernattning på Ven, femrätters middag och whiskeyprovning. Vi i familjen ställer upp som hundvakter och taxi=)Grattis ännu en gång älskade pappa!

3 kommentarer:

  1. Vilken fest ni var på igår, wow! Ser jättemysigt och fint ut alltihop. Jättefint foto på Julia och kul att se dig i stora, blingblingörhängen! Visst är det kul att göra det där lilla extra när det är kalas/fest?! :-)

    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
  2. Åh vilken rolig kväll! Ha en bra dag idag.
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Var super trevligt och jag var hemma kvart över tre :P

    En kväll att minnas länge :-)

    SvaraRadera