lördag 13 november 2010

Kakelkoll!

Natten med barnen gick bra, visst fick jag gå upp två gånger för att kolla till dem då jag hörde ljud från rummet, men på det hela gick det bra! Jag och barnen gick upp vid 8 tiden i dag och Gabriel sov ca 45 minter till.

Jag gjorde ett litet snabbstäd här på förmiddagen och grabbarna hann vara ute lite innan vi körde till Bauhaus. Där hittade vi kaklet vi vill ha till köket - dock var det så klart slut. Men det kommer in nästa vecka så då får vi vara på hugget=) Vi körde till Max där vi åt lunch vilket var uppskattat av barnen. På vägen hem släppte vi av Gabriel hos mormor och morfar (Nickes föräldrar) och sen la vi Max direkt i vagnen så han kunde sova middag. Jag passade då på att ta en powerwalk på 3 km i blåsten, envisa skithostan håller i sig så jag vågar inte satsa på motion som blir för mycket krävande med andningen. Lite magträning på maskinen när jag kom hem och dagens träning var avklarad!

Nicke körde Markus till simskolan och lyckan var så klart stor när han fick köpa märket "Silverpingvinen" och har klarat av sin nivå på simskolan. Jag tog Max till Ica Maxi och fick handlat lite. Gick riktigt bra att ha med honom, han satt i vagnen och pysslade med lite av varje!
Fortsatt trevlig lördagkväll!

2 kommentarer:

  1. Hua vad den där hostan har satt sig hos dig. Men det är bra att du tar det lugnt med "flåsträningen" så att den inte utvecklas till något värre (typ lunginflammation eller så).

    Tittar i din kundvagn; finns det såna söta pojkar till salu på ICA Maxi?? Hmm, kanske ska åka och storhandla i Skaune nästa gång... ;-)

    SvaraRadera
  2. De där "Maxarna" är inte billiga kan
    jag lova;-)

    SvaraRadera