onsdag 10 november 2010

Vårt nytillskott!

I går kom vår nya träningsmaskin!! Vi har beställt en Circle Pro och nu känns vårt "hemmagym" komplett. Vi har spinningcykel, orbitrek, hantlar i många olika tyngder, bänkpress och situpbänk. Denna maskinen tränar man magen med och jag kan säga, att efter endast testat några minuter i går kväll, så kändes det rejält i magen=)

När jag kom hem efter jobbet så var grabbarna ute på framsidan med Ella och Gabriel. De åkte skateboard och cyklade lite, dock blev det fort mörkt och kallt så vi gick in ganska så fort. Blev en mysig och högljudd kväll med barnen, som bla dansade och showade framför tvn till en dvd som vi köpte på Mallorca för två år sedan. På hotellet vi var på tillsammans då var det show för barnen varje kväll och alla dessa låtar/sånger finns på dvdn.

I natt tog jag extra rummet för mig själv och fick sovit lite bättre. Jag hostar ännu värre nu så det gör ju att jag sover dåligt, så det var skönt att Nicke kunde ta Max. Får nog svänga förbi Apoteket i eftermiddag och köpa något som dämpar hostan.

3 kommentarer:

  1. Trevligt med tillskott! :-) Får testa den en dag.

    SvaraRadera
  2. Häftig maskin - ska man stå på knäna och sen....
    Hoppas du känner dig bättre snart vännen!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Ja du Johanna - sen får man jädrar i det jobba med magen för att få den att svänga från sida till sida!

    SvaraRadera