onsdag 24 november 2010

Luftrörskatarr!

I dag ringde jag och fick en tid på Vårdcentralen. Vår husläkare är suverän och vi kunde inte ha en bättre! Jag kom in direkt, hon lyssnade på mig och sen sa hon "kraftig bronkit". Eh....vad innebär det fick jag fråga? Det heter även luftrörskatarr fick jag till svar.
Så nu har jag fått två sorters hostmedicin och kortisontabletter. Ska ta en medicin morgon och lunch, 8 tabletter som ska lösas i vatten och sen den andra hostmedicinen innan jag lägger mig. Frågade om träning och det var uteslutet, vilket jag ju kände rejält i går efter hostattackerna efter träningen. Så nu får jag ta det lugnt helt enkelt!

Jag och grabbarna har haft en mysig eftermiddag och kväll tillsammans. Vi fick även besök av Julia som lånade vårt "källargym" och sen åt vi kyckling och grönsaker tillsammans. Jag och Markus har sen spelat kortspelet "skitgubbe" flera gånger och jag fick stryk med 6-1! Och det är verkligen inga läggmatcher, han vinner så det stänker om det. Kanske beror det på att kortleken är en present från Troll-Danne??

2 kommentarer:

  1. Tack för lånet av gym! :-) Känns lite här och var idag...

    Ja, måste vara för att det är en magisk kortlek ;-)

    SvaraRadera
  2. Tur att Juls kan hålla dina gymsaker varma medans du måste vila. ;-) Krya på dig!

    SvaraRadera