lördag 20 november 2010

Tacofredag & snölördag!

I går kom Sofie och Jonas till oss, roligt att vi äntligen fick tummen loss och träffas! Sofie och Jonas har byggt nytt hus i Döshult där vi växte upp och hon driver hunddagis och sysslar med hästar - här snackar vi energi=) "Mannen som talar med hundar" kan slänga sig i väggen jämfört med Sofie som kan rasta 16 hundar lösa i skogen - där hussar och mattar inte ens klarar av att ha sin hund lös;-) Det blev en mysig kväll med tacos, mycket prat, lösgodis och Idol på tv. Tack för en härlig kväll!

I morse började vi tömma ena sidan av köket och när skåpen var tomma så blev det en bra lekplats!
Det har ju kommit lite snö i Skåne och vi var inte sena att utnyttja den i går kväll och i dag!
Grabbarna tyckte det var hur roligt som helst - barn i Skåne är INTE kräsna!
Markus fick till ett stort klot med tanke på snömängden på gräsmattan....
Vi gick till pulkabacken där det blev en 8-10 åk för barnen tillsammans. Nu är snart snön borta igen för denna gången och slasket ligger kvar som ett bevis på det lilla som kom....
I eftermiddag har Markus simskola och sen har vi hyrt Jutan mellan 17-19. Då ska det åkas/köras skateboard, kick, inlines och bmx cyklar för glatta livet. Markus längtar lika mycket ungefär som efter tomten på julafton=)

1 kommentar:

  1. Man ska ta tillvara på snön bäst man kan och det gör ju verkligen ni också. :-) M och barnen är iväg och åker pulka och just i detta nu (söndag em, strax efter tre) snöar det faktiskt lite igen, men det är jätteblött ute.

    SvaraRadera