torsdag 25 november 2010

Kvalitétstid med barnen!

I dag fick Markus gå direkt från skolan till dagmamma Ingrid för att hälsa på där i eftermiddag! Detta såg han fram emot riktigt mycket då han känner sig stor, har slutat hos henne och kan ändå få gå dit och hälsa på. Han har ju sett hur andra barn som slutat har hälsat på då han gick där. Så vid ca 13.45 var han där och sen kom jag dit vid 15 tiden och blev bjuden på fika - mysigt!

När vi kom hem vid 16 tiden ville Markus till pulkabacken. Sagt och gjort, vi klädde oss varmt från topp till då och det innebär snökängor, termobyxor, fleece, jacka, mössa och vantar! Sen var vi ute i nästan 1 1/2 timme och grabbarna åkte massor med gånger. Även Markus kompis F var med så det var full rulle. Det är roligt att Max inte är rädd, han åker gärna från toppen!

Sen fick det bli middag och när den var uppäten så spelade jag och Markus "skitgubbe" några gånger. Nu är ställningen 10-2 och jag börjar undra om det verkligen är en magisk kortlek. Danne - vad har du gjort med den??

När Max låg i sin säng så läste jag några böcker för honom och Markus läste lite själv. Sen mös jag även med Markus en stund i hans säng innan det var dags att släcka lampan. Sådana här dagar med lite extra mycket tid tillsammans är guld värda för mammahjärtat!

5 kommentarer:

  1. Ja, härlig tid med kidsen värmet extra i hjärtat.
    Idag hade vi julpyssel på Avas dagis så jag har också
    Fyllt på med kvalitetstid. Ava älskade att pyssla, det har hon ärvt av Jonas syster kan jag säga...
    Ha en skön kväll! Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Så mysigt Johanna! Saknar minsann er massor!

    SvaraRadera
  3. Härligt att ni också fått lite snö att njuta av och busa i!

    ... Antingen är korleken magisk eller så är du helt enkelt riktigt kass på skitgubbe! ;-)

    Ha en fin fredag!

    SvaraRadera
  4. Visst är det härligt med mycket tid för barnen. Vi har med haft en super skön dag. Fixat lite och sen var vi ute på vår första tur med Melvin i vagnen och Oscar i pulka :)Tyvärr så har Oscar fått halsfluss igen så det blev en tur med pencilin till, det går bara runt på dagis. Inget kul men som tur är så är han inte så påverkad denna gången. Sen var det tacos mys och bara slappat i soffan. Nu ska denna trötta mamma gå och lägga sig för snart är det amning igen :)

    Stor kram till er/ Louise

    SvaraRadera