måndag 5 april 2010

12 liter

Fick lite sovmorgon i dag då Max och jag inte gick upp "förrän" 6.45! Man är glad för det lilla=)

Vi hade en mysig dag i går trots att vi fick hålla oss inne hela förmiddagen eftersom det ösregnade. Men när Max hade sovit middag körde jag och grabbarna till mamma och Wille. Dit kom även storasyrran och hela familjen så det blev kusinträff för barnen. Max var på G och alla fick pussar och kramar! Barnen fick väldigt fina påskpresenter av sin mormor - tack snälla mamma! Nu ska det spelas kinaschack i mängder!

När vi kom hem var Nicke hemma från jobbet och det blev god middag. Sen fick Markus vara uppe och spela Bingolotto med oss. Det brukar bli en gång om året och det brukar vara lilljulafton. Så nu har vi spelat på påskdagen och det blir kanske TVÅ gånger då i år om vi räknar med julspelet;-) Markus var helt eld och lågor och hoppades in i det sista att det skulle bli någon vinst. Nu blev vi inte miljonärer den här gången heller, i alla fall inte under tiden vi såg (orkade inte hela programmet - DET hade varit för mycket Bingolotto på en och samma dag).

I dag jobbar Nicke 6-15 och jag är hemma med grabbarna. Nu ska vi köra till Ica Maxi och handla lite, mjölken är nämligen slut igen. Förra veckan gick det åt 12 LITER mjölk hemma hos oss........Dax att skaffa en ko?

I eftermiddag kommer Louise, Micke och Oscar till oss. Vi ska ägna denna annandag påsk åt prat, lek med barnen och käka hämtmat!

4 kommentarer:

  1. 12 liter, hur lyckas man med det?? Och nästa tanke; hur ska det bli när grabbarna blir tonåringar!?? :-O

    SvaraRadera
  2. Ja du Nina....jag har tänkt på det också!! Vi är alla fyra lika glada för mjölk, jag och Nicke dricker ju också till alla målen eftersom vi tex inte dricker kaffe=) Men en ko är verkligen att tänka på.....

    SvaraRadera
  3. Ja, tycker en ko låter som en bra idé ;-)

    SvaraRadera
  4. Haha... ja, folk har alla möjliga husdjur nu för tiden. Varför inte en ko?

    SvaraRadera