söndag 25 april 2010

Lördag & söndag

Då var denna helgen snart slut och jag kan ännu en gång konstatera att vi har hunnit med mycket och haft det underbart mysigt och skönt. I går förmiddag körde jag och barnen och hämtade upp Ella och Gabriel för att åka till Höganäs och gå på marknaden där. Nicke hade kickoff på jobbet så han var där mellan 11-16. Grabbarna tyckte det var roligt att gå bland marknadsstånden och de ville ha i princip allt som såldes=)
Max satt nerbäddad i vagnen för vindarna var ganska kalla!
Det fanns tivoli också och grabbarna åkte några karuseller.
Max blev nersläppt och fick springa lite också=) Vi köpte lite lunch och satte oss på en bänk i solen där de värmde riktigt skönt!
När vi rullade in på Fältgatan så var Max helt slut.....
Klockan 15 var det dax för Markus simskola och Julia kom ut och passade Max under tiden. För Markus del var det näst sista gången innan avslutningen och de fick lappar där det stod vilka märken de har klarat under terminen som gått. Markus var superstolt över att få köpa TRE märken i receptionen: blå baddare, gul baddare och sköldpaddan. För Julia och Max del hade det gått jättebra - tack syrran!
Nicke kom hem efter sin dag på jobbet och var verkligen peppad och inspirerad! Roligt när man får vara med om något som ger en så mycket. Sen var det bara för familjen att piffa till sig lite och gå till grannarna som bor ett hus i från oss. J och M hade bjudit in oss och en familj till som bor lite längre upp i samma gata. Vi bjöds på himmelskt gott grillat och lika gott att dricka till det. Alla barnen, totalt 5 stycken, skötte sig exemplariskt och det var så mysigt att sitta i deras uterum och se hur barnen lekte ute i kvällssolen. Det är roligt att Max har två kompisar här i gatan som också är födda - 08!
I dag fick jag sovmorgon, hör och häpna - jag och Max gick upp 7.30!!! När hände det senast? Han var nog också sliten efter grillningen i går;-) Nicke skulle jobba 6-15 men kom hem redan klockan 9. Han hade trillat på jobbet och nu har han skadat nacken/axeln/ryggen. Han går helt stelt och kan knappt röra huvudet och har väldigt ont=( Hoppas verkligen att det "bara" är muskulärt och inte att någon kota har tagit skada.
Jag och grabbarna var på Ica Maxi en sväng på förmiddagen sen var det dax för Markus att åka på kalas mellan 12-15. Julia kom ut och vi gick sen powerwalk på 70 minuter! Kändes så himla skönt att gå i vårsolen och få se alla vitsipporna i skogen. Roligt med sällskap också=)
När vi kom hem så drack jag en dietsmoothie som mellanmål och det kändes verkligen fräscht! I stället för smörgåsar, fil etc så tycker jag det är gott och roligt att kunna komplettera men något nytt!
Eftermiddagen har vi tillbringat ute och jag och Markus tvättade bilen. Nicke kunde endast stå bredvid med huvdet lite stelt lutat åt sidan. Stackars älskling=( Nu ska barnen läggas och vi ska få lite vuxentid = ligga i vars en soffa och knappt säga ett ord;-) Det ÄR skönt när huset blir tyst....

4 kommentarer:

  1. Nämen, stackars Nicke som har skadat sig igen. Ge honom en kram från mig.
    Och grattis till sovmorgonen :-)

    SvaraRadera
  2. Ni verkar haft en bra helg, hoppas Nicke blir bra snart:-)

    SvaraRadera
  3. Tack själv för sällskapet! :-) Din smygfotare ;P

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig helg men kunde ju slutat lite bättre för Nicke... Hoppas att det är bättre idag.

    Kram Louise

    SvaraRadera