måndag 19 april 2010

Gympa-avslutning!

I går var dax för avslutning på Markus gymnastik. Vi föräldrar har inte varit med under vårterminen utan det var endast sista gången som alla fick sitta med och se vad barnen lärt sig under terminen. Tycker absolut att det är bra att föräldrarna inte är med annars för barnen är mycket mer okoncentrerade och vill ha föräldrarna uppmärksamhet under tiden. Det är en yngre kille och en äldre man som leder gruppen och Markus har verkligen gillat sin gympa=) Dagen till ära var det Sverige kläderna som gällde!

Jag och Max satt i publiken=)
Efter uppvärmningen var det hinderbana!

Det roligaste barnen vet är att få göra "hissen"......då håller dig sig i ringarna och tränaren drar upp dem - riktigt högt!! Sen släpps de ner fort igen och de skriker av skratt eftersom det känns rejält i magen=)
Max fick också känna på mattan när barnen var klara.
Vi gick sen till affären och köpte lite gott till kvällsmat. Det blev dusch och läggning av barnen innan jag själv sen gick ner i källaren och tränade lite. Blev faktiskt en stund på spinningcykeln och sen mage/rumpa/lår/armar som fick styrketräna. Nu när vi är ute så mycket så känns det som att vi får så mycket motion "gratis" eftersom vi hoppar studmatta, cyklar, går till lekplatser, jagar Max etc. Den senaste veckan har jag nöjt mig med gratismotionen=)

3 kommentarer:

  1. Så härlig bild på dig och Max! Modigt av Mackan att hänga så högt!!! :-D

    SvaraRadera
  2. Så synd att inte Oscar va med på sista:-( Hoppas det var roligt att se, (nu när vi inte fått titta nåt)..

    SvaraRadera
  3. Kan tro att Markus gick in för det igår, man viker ju inte ner sig i första taget när morsan och brorsan tittar på! :-)

    SvaraRadera