lördag 10 april 2010

Vår vårdag=)

I morse gick vi inte upp "förrän" 7.30 men det var för att Max håller på att bli förkyld och var i gång lite från 5 och framåt. Men det är ändå en del bra nätter bakom oss så jag ska inte klaga. Vi åt frukost hela familjen och sen körde Nicke i väg för att hämta upp Ella och bege sig till kursen.
Jag slängde i hop en laddning deg till kanelbullar och sen städade jag lite med hjälp av Max.

Vid 10 tiden gick vi ut och sen har vi varit ute ända till 17.30 med paus för Markus simskola klockan 15-15.30. Julia var med i dag och såg Markus fina framsteg i vattnet=)

Det blev lunch på verandan med barnen, Markus kompis har också varit här hela dagen. Markus gör crazymin....

Max njuter av att kunna vara ute UTAN overall eller tjock jacka och överdragsbyxor.
Det är spännande med vattenpistoler......
Markus och grannpojken har ett nytt favoritställe!
Solstolarna åkte fram för lite paus i allt lekandet......
Solstrålen!
När vi var på simskolan så kom Nickes föräldrar ut den stunden och passade Max här hemma. Inte helt lätt att ha med honom i en simhall då han inte själv får bada! Även kusin Gabriel var med ut och han stannade sen kvar till klockan 19 i kväll. Vi gjorde pizza och sen såg barnen en film innan Gabriel blev hämtade av Nickes föräldrar igen. Ella går också kursen med Nicke så då behövs lite barnvakt eftersom det är hela dagen i morgon igen.
Har varit en lång, härlig dag med massor med frisk luft! Det är så underbart att vi har våren och sommaren framför oss=)
Max ordsprutan Johansson sa i morse (när vi satt i sängen och precis hade vaknat)
"min mammas tutte HEJ!".....En bättre hälsning kan väl inte en tutte få?? Sen har han i dag gått från att kalla sin bror för "Tattu" till "Mackus" - låter superfint=)
Skönt häng.....

3 kommentarer:

  1. Ni verkar haft en mysig lördag på fältgatan:-)

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig lördag ni hade! Här måste barnen ha överdragsbyxor, är så blött i marken efter all snö, men det ska väl torka upp här också till slut. :-)

    SvaraRadera
  3. Var superkul o se Mackan i vattnet!! Sen var ju resten av utsikten heeeelt okey med ;-)

    SvaraRadera