fredag 10 juli 2009

1 1/2 timme

Japp, nu har jag vilat med Max i 1 1/2 timme, det har nog inte hänt sen han föddes! Efter många dåliga nätter så rasade jag i morse och behövde verkligen komma i kapp lite. Tydligen så har det slitit mycket på Max också för han sover än...

I går kom familjen S till oss så vi kunde planera resan till Legoland. På måndag klockan 9.30 ses vi vid båtarna och beger oss i väg. Ska bli så himla roligt att få göra den resan med alla barnen och Markus kommer ha superkul med tvillingarna. Vi ska ta med oss all mat till huset och de två dagarna vi är inne på Legoland så köper vi mat där. Det är ju inte billigt med den danska kronan så vi tar med så mycket hemifrån vi kan. Längtar!

Runt 16 tiden körde vi till Micke, Louise och lilla Oscar. Det var alldeles för länge sedan vi sågs, det bevisar stora barn och Louise långa hår på! Vi fick äntligen också sett deras utbyggnad på huset, verkligen fint. Vi bjöds på jättegod kvällsmat med gott bröd, massor med pålägg och frukt och jordgubbar. Tack för en mysig kväll!

Max "körde" Oscar!


Resten av denna dagen ska jag strosa runt hemma, baka bullar till Julias fest, ta lite tvätt och bara mysa med grabbarna.

By the way....ryggen gör väldigt ont igen:-(

2 kommentarer:

  1. Det var på tiden fru Johansson! Har nog aldrig ens hört dig säga ordet "vila". Stolt över dig.
    Ha det underbart på Legoland. Vi drar till Berlin på måndag - tar båten en timme innan Er. Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Ånej, inte ryggont igen. :-(
    Ska du träffa naprapaten något snart eller?

    SvaraRadera