torsdag 23 juli 2009

Stockholm has left the building!

Japp, då var huset fullt med testosteron igen och tjejdofterna ligger bara kvar som en tunn skugga i källaren:-( I förmiddags var det dax för Lilian och Vanja att åka vidare på sin roadtrip och jag lyckades inte låsa in dem och behålla dem här!

Vi har haft fantastiska dagar som har varit bland de roligaste i mitt liv. Kanske ska säga de mest berikande dagarna? Dessa två kvinnor är roliga, smarta, omtänksamma, generösa och hur gulliga som helst. De är stolta över att vara gay, visar sin kärlek öppet och det lyser om dem hela tiden. Vore fler som dessa två skulle världen verkligen se bättre ut!

Tack tjejer för härliga dagar och jag är stolt över att ha er som vänner. Saknar er här i huset och längtar tills nästa gång vi ses!

3 kommentarer:

  1. Ja, tänk vilken bra värld vi skulle ha om fler verkligen vågade stå för och var stolta över det man tror på och/eller vem man är innerst inne!
    *kramar*

    SvaraRadera
  2. Snyft, ni träffas säkert snart igen........

    SvaraRadera
  3. Det är klart att det blir tomt när ens gäster reser efter några dagars intensivt umgänge. Man vänjer sig fort vid att vara några fler i huset.

    L&V ska vara stolta för det måste ju vara det bästa betyg man kan få, dvs. att veta att man har berikat någons liv bara genom sin blotta närvaro.

    SvaraRadera