fredag 24 juli 2009

Bubbel- och cykelpremiär!

I morse hade Markus bubbelpremiär med lillebror! Tänk så spännande när man ser något för första gången:

Vi körde sen till Willys för storhandling, otroligt att kylen var tom igen:-) Vi brukar alltid handla på Ica Maxi men det är ju inte fel att jämföra lite priser då och då. När vi kom hem åt vi lite lunch och sen körde jag och barnen till storasyster Malin och hennes familj. Vi fick fika inne eftersom regnet drog in och det fullkomligt öste ner. Ganska mysigt att sitta och titta på deras bilder från Turkietresan de nyligen varit på!
Nu i kväll fick vi för oss att det skulle bli cykelpremiär för Max! Solen har visat sig och det har varit en underbar kväll (fast nu drar det i hop sig igen...). Max tyckte det var toppen att få åka!


Nu är det mys i soffan för Markus med pop corn och läsk, Nicke är hos Camilla och hämtar film åt oss och Max sitter och leker med datorsladden:-) En helt vanlig fredagkväll hos familjen Johansson!

4 kommentarer:

  1. Så roligt Max verkar ha på cykeln......

    SvaraRadera
  2. Härligt med Max' cykelpremiär! ... Men var är mammas cykelhjälm då?

    KRAM och tack för att du är du.

    SvaraRadera
  3. Ja du Nina...det där är ett lustigt fenomen - man sätter hjälm på barnen men äger ingen själv! Vi har dock sagt läääänge att vi ska ha hjälm. Cyklar ju dock inte så ofta men det räcker ju med en gång...

    SvaraRadera
  4. Jag måste erkänna att jag nog är snäppet värre ändå. Jag äger nämligen en hjälm, men använder den... typ, aldrig. :-S

    Det borde ju dock ligga Nicke rätt nära till hands att ha hjälm, för det har han väl när han cyklar BMX? Fast det är så klart en annan typ av hjälm.

    Hur som helst, som du skrev; det räcker ju med en gång... Vi får försöka bättra oss tillsammans!

    KRAM

    SvaraRadera