torsdag 2 juli 2009

Rygghelvete

Japp, jag tar i från tårna och klagar lite mer här över min rygg...I dag när vi var på stranden så satt jag och matade Max på filten. Vi satt bredvid varandra och jag vred mig lite lätt åt vänster varje gång jag kom med en sked och det var väl inget konstigt i sig. Men sen jädrar i havet tog det stopp! Fick enormt ont i ryggen och det kändes som en låsning, mitt på ryggens högra sida. Försökte gå lite, sträcka ut etc men inget hjälpte. Det gjorde mer och mer ont när jag andades och då insåg jag att jag fick börja ringa runt efter en akuttid hos en naprapat.

Fick napp efter några samtal och vi packade ihop oss för att åka hem efter 3 1/2 timme på stranden. Hade mysigt sällskap av familjen G i dag med, alltid roligt att tjattra lite tillsammans.
Jag och Markus!

Underbar bild på vår badpojke och ett stilla hav på förmiddagen.

Max doppar fötterna!

Max och jag!
När vi kom hem tog jag en snabb dusch och körde sen in till stan. Det var inte lätt att köra bil, men Nicke fick ju vara hemma med grabbarna. Naprapaten var en ganska ung tjej och hon var verkligen superduktigt. Hon försökte först få låsningen att släppa, men mina muskler är så inflammerade och krampande så det släppte inte. Hon körde men någon "maskin" som var väldigt varm och masserade/tryckte efter det och sen försökte hon få loss låsningen igen - men det gick inte. Jag är ordinerad inflammationshävande Voltaren, vila men försöka göra några övningar hon visade mig och helst inte lyfta på några dagar...hmmm...Nicke skulle till Stockholm i morgon för att tävla i SM i helgen. Nicke beslutade att stanna hemma trots vilda protester från mig. Vill inte att han ska missa tävlingen:-( Jag tyckte syrran kunde bo här men det lyssnade han inte heller på (även om Julia snällt erbjöd sig att hjälpa till) för han kan ändå inte vara så långt borta när jag har så ont. Älskade make....
Det gör väldigt ont vid varje andetag eftersom detta sitter vid "andningsmusklerna" dvs de rackarna man rör då man andas. Jag hoppas att det släpper fort igen, dock sa naprapaten att detta nog håller i sig några dagar och på måndag ska jag dit för behandling igen.

Nåja, ont i ryggen eller inte - Tinas födelsedag missar jag INTE! I dag fyller finaste, finaste Tina år och vi bestämde att fira hemma hos oss eftersom hennes lägenhet är liiiite för liten för alla oss. Men Tina kom hit med mat och lagade en jättegod middag till oss och bjöd på god dessert. Julia var också medbjuden och hon fick vara chaufför åt Tina eftersom båda bor i stan. Lite paket fick så klart födelsedagstjejen också:-)

Grattis min fina vän!

Och i dag fick Nicke sin sponsring från en kille som jobbar på Coca Cola och de har bla sportdrycken "Burn". Fick även två flak cola i glasflaskor....


Duschen väntar och sen ska ryggen smörjas med Tigerbalsam!

6 kommentarer:

  1. Åh, din stackare! Lider så med dig för ont i ryggen/låsning i ryggen är inte kul!!!
    Och ja, du har världens underbaraste make! Tänk, ställa in ett SM för att ta hand om dig! Även om han nu inte får guldmedalj i BMX SM så får han en stor guldmedalj av mig för att han är en så fin make till dig!
    *kramar* och "krya" på sig till dig!!

    SvaraRadera
  2. Hoppas det släpper snart!!!
    Även om han inte åker iväg så vet du var jag finns ;-) Stranden hägrar denna helgen! I tid denna gången... :P

    SvaraRadera
  3. Tycker så synd om dig vännen, hoppas, hoppas det släpper snart. Trist på Nickes tävling, men ett BMX-guld väger nog ändå vääääldigt lätt i jämförelse med hustruns hälsa!

    Vi som kommer och våldgästar er på onsdag får ta hand om dig och hjälpas åt med resten. Något säger mig att det finns mer än en villig kandidat till att bära på och gosa med mini-J. ;-)

    KRAM och sköt om dig!

    SvaraRadera
  4. Tösan: du är för go, han får absolut en medalj!
    Syrran: jag ringer klockan 9 i morgon bitti!

    SvaraRadera
  5. Nina: ni har första tjing på Max! Men jag hoppas verkligen att jag är bättre tills på onsdag.

    SvaraRadera
  6. Härliga bilder och OJ va Max växer! =)

    Hoppas du blir bättre i ryggen snart!

    SvaraRadera