onsdag 8 juli 2009

Mamma-barn-träff

I dag var det dax för den årliga träffen i Gantofta! Vi är ett gäng mammor som lärde känna varandra via internet runt 2001 och framåt, då alla hade lite olika svårigheter med att få barn. I dag har vi alla fått våra älskade ungar - sammanlagt 9 barn på oss 5 mammor:-) Japp, lite twins och några av oss har hunnit med småsyskon.

Först kom Nina med barnen lite efter 10 och sen rullade resten in lite efter hand. Barnen började med att bada och sen fick de korv med bröd till lunch. När ungarna var mätta så var det vår tur att få äta pastasallad, bröd, ost, kex och tzatziki. Mums! Barnen har lekt superfint och alla skötte sig exemplariskt! Vi såg till att barnen fick glass innan vi kunde mumsa på det som Tessan hade bakat åt oss, ljuvliga chokladkakor och en himmelsk cheesecake. Inget snålande på kalorierna när vi träffas;-)

Huset tömdes av runt 16 tiden och bara Nina och barnen stannade kvar. Det är ju dock drygt 20 mil till Hestra så det gäller att vi passar på att nyttja tiden då vi ses:-) Vi gick en runda med Max i vagnen medan de andra barnen stannade hemma med Nicke. Min älskade Nicke har under dagen röjt och städat efter oss (och det blir en del med 14 personer i huset)- tack älskling!

Julia kom ut och vi grillade hamburgare innan det sen var dax för smålänningarna att också köra
hemåt.

Tack mina underbara vänner för en härlig dag!

Massor med bad
Pastasallad!



Max har varit lika duktig som vanligt!

Tessans fantastiska cheesecake!

Vi lyckades få alla barnen i soffan (en liten "extring" är grannpojken som var med i dag)


6 kommentarer:

  1. Tack själv, vännen! Det känns som om jag mest rantade runt efter Lova, hann ju knappt snacka! Jag får ta igen det nästa år. Då är det din tur att springa efter Max ;-)
    BAMSEKRAM!

    SvaraRadera
  2. Så underbar bild på Max!!! Ja den där cheesecaken.... såg himmelsk ut! Tack för maten! Och lånet av dammsugare... :P

    SvaraRadera
  3. Tack själv! Lika trevligt som alltid att få träffa allihop! Och emellanåt märkes det ju faktiskt inte ens av att det faktiskt var 10 barn som "levde rövare"! Märks att barnen börjar bli stora och kan klara sig själva med mycket! Det är så otroligt roligt att få följa alla dessa underbara barn (och mammor/familjer)!
    Stor *kram* och tack till dig som styr upp träffen varje sommar!!

    SvaraRadera
  4. Stort tack till värdinnan (och värden!) för en jättemysig dag! Pastasalladen var gudomligt god och jag åt. Och åt. Och åt lite till. Det gäller ju att passa på när man är bortbjuden, smålänning som man är. ;-)

    Nu ska jag blogga om vår gårdag!
    Ha en fin torsdag!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Såg trevligt ut, för att inte säga GOTT UT.....

    SvaraRadera
  6. Vilken rolig dag!
    Vi får ju se till att ses snart.
    Ha det underbart.

    Kramar

    SvaraRadera