fredag 16 oktober 2009

Hösttema och Tinatajm!

I går hade världens bästa dagmamma hösttema på schemat. De hade bla skördat en del som de sått under sommaren och sen hade de bakat äppellängder. Spana in vilket fint bakverk Markus hade med sig hem!

Jag fick besök av Marie och en väldigt förkyld Ellinore, så när vi lämnat Markus gick vi en lång runda i sällskap av C som bor här i byn (som har sin dotter hos samma dagmamma). Egentligen skulle Marie varit med på träffen med Tina, men eftersom Ellinore var så risig ville hon inte smitta Max. Så vi sa hej då efter vår promenad och sen kom Tina till mig runt lunchtid. Vi åt massor med goda grönsaker och nygrillad kyckling, pratade på som bara vi kan och Tina fick busat med sin gudson.


Vid 14 tiden hade Nicke kommit hem, vi körde och hämtade Markus för att sen fortsätta till Väla. Jag hade tid hos optikern för att få nya linser, Markus handlade bla ett spel till sitt Playstation (för egna pengar - mycket viktigt enligt honom) och Tina fick köpt ett par supersnygga höst/vinterskor - så nu är vi skotwinns då jag har fått likadana av Nicke;-) Tack Tina för ditt härliga sällskap!

I dag öser det ner i Skåne och är bara någon grad på plussidan. Just nu sover Max ute och jag och Markus trär pärlhalsband=) Efter lunch ska jag åka och handla medans barnen ska vara hos farmor och farfar den timmen. Måste verkligen öva med Max och lämna bort honom mer, han är fortfarande extremt mammig. I går hade han dessutom ont i munnen, förmodligen tänder på gång, så han kom inte till ro förrän klockan var nästan 23.

Markus sjunger "det är dax för fredagsmyyyyyys" och det innebär Idol och godis=) Sämre kan man ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar