torsdag 22 oktober 2009

Klasskamrat och slitet hår!

Det är inte en klasskamrat med slitet hår som hälsade på mig och Max i dag, utan det är jag som har slitet hår!

I morse kom Agge och lilla Natalie till mig och de följde med på en kort promenad för att lämna Markus. När vi kom in var Natalie (5 månader i dag) hungrig så vi satt i soffan en stund medan hon fick en flaska välling. Sen åt vi en kycklig-sallad-buffé till lunch och avslutade med chokladmuffins som Agge hade med sig. Tusen tack för en mysig förmiddag tillsammans, det får vi snart göra om!

Jag körde sen och hämtade Markus klockan 13 redan för han hade tid hos frisören. Jag har klippt mig hos M i över 10 år så det är alltid roligt att prata lite när man kommer dit. Markus blev superfin i håret och vi hann prata lite om vad som ska göras med mitt hår nästa vecka då jag har en tid. Det blir lite klipp och toning, nu ska denna mamman bli mörk! Hon kunde konstatera att "du gör nog inte så många inpackningar va?" Eh nej....det gör jag verkligen inte....Så mitt torra hår ska inte komma undan längre, jag har köpt med mig hem en dunderkur och på köpet fick jag en "turban" att ha om när inpackningen verkar=)


I dag tänkte jag sätta mig på spinningcykeln när barnen har somnat. Håll gärna en tumme för att jag har ork till det när klockan väl är så mycket...I går var jag på träningen som vanligt och det är SÅ himla skönt att känna sig helt slut när man går hem. Och mina knä? De gör inte ont!!

5 kommentarer:

  1. Tack för idag Emilia! Mycket trevligt & supergod buffé..=) Ses gärna snart igen.
    Ska bli kul att se din nya frilla & färg nästa vecka, det kommer bli skitsnyggt!

    *Kramar*

    SvaraRadera
  2. Emilia; Vilken knepigt svar du gav Agge. Blev du såå trött efter spinningpasset??? ;-)

    Jag ska ockbå bli mörk nästa vecka!! :-D

    SvaraRadera
  3. Ha, ha....ja....antingen slut efter spinningen eller så var jag full....Ha, ha...lite roligt - det får stå kvar! Annars tappar din kommentar sin mening lixom.....KRAM

    SvaraRadera
  4. Vad kul att du också ska bli mörk i håret. Det verkar vara inne i år! Vi ses snart igen, tack för senast, det var trevligt som vanligt. Trevlig helg på er! Kram

    SvaraRadera