söndag 25 oktober 2009

Söndag!

Lite trötta var vi allt i morse, det blev sent i går och Markus vaknade klockan 6 i morse. Dock fick jag honom att somna en stund till, så det blev lite mer sovmorgon. Telefonen ringde lite senare och det var Markus kompisar tvillingarna V&A som ville leka. Så hela förmiddagen var det full rulle i huset med tre busiga femåringar som lekte. Barnen blev hämtade vid 13.30 och då skulle vi vidare för att träffa familjen Johansson=)

I eftermiddag har vi varit hos Louise, Micke och Oscar. Vi började med en promenad, grabbarna cyklade och vi stannade till på en lekplats en stund. När vi kom in bjöds vi på god middag och smarrig efterrätt, barnen lekte bra tillsammans och vi hann prata på som vanligt. Louise nämnde att det är nu 13 år sedan vi lärde känna varandra, många roliga år som har haft tillsammans=) Tack fina vännen för en härlig eftermiddag med er!

2 kommentarer:

  1. Hej vännen!

    Tusen tack för en mysig eftermiddag. Kul att killarna lekte så bra :) Tretton är det är lång tid och tänk så mycket som har hänt oss alla på dessa åren. Hoppas att vi får uppleva många fina år framöver!!

    Kram Louise m grabbar :)

    SvaraRadera
  2. Ja, den extra timmen kändes av här oxå. Ava vaknade också kl 06 - somna om? Nej, tack!
    Sov Gott! // KRAM Johanna

    SvaraRadera