söndag 28 mars 2010

Askungen!

I går körde Nicke till stan för att köpa en ny skjorta åt sig själv. Det hägrade 50-års fest i går, min "gamla" dagmamma, vän, Markus gudmor, min extra mamma......ja...Yvonne bjöd på fest i går! Hem kommer han med en helt ny outfit åt mig=) Svarta byxleggings (tjockare än vanliga leggings men ändå inte vanliga byxor), en rosa dröm och pumps! Allt var i helt rätt storlekar.......Har jag sagt att jag har världens bästa make??

Jag kände mig superfin när vi körde i väg, det är sällan jag klär upp mig så här. Tack Nicke, du är bäst=)

Festen var verkligen supermysig, det var 80 personer och vi bjöds på god trerätters middag. Tyvärr kunde vi inte stanna för dans och party eftersom Nicke skulle upp klockan 5 i dag och klockan skulle också ställas fram och det minskade sömnen ytterligare. Nickes föräldrar var hemma med barnen och det hade gått bra. Max sov gott när vi kom hem men Markus och kusin Gabriel var vakna. Gabriel skulle sova över men han kom inte till ro och följde med Nickes föräldrar hem.

I dag har Markus tvillingarna S här och det leks och busas för fullt. Jag har hunnit med att vara ute under förmiddagen med barnen, strykt min tvätthög a´la Mount Everest, lunch till barnen, fika till barnen, vattnat blommor, bäddat, tvättat en maskin och allmänt plock & röj! Snart kommer Nicke hem och det blir lite söndagsmys med hela familjen samlad=)

9 kommentarer:

  1. Guuu så fint!! Han är en riktig diamant din man!! Håll hårt i honom!! Kramkram Moe

    SvaraRadera
  2. Jag har kedjat fast honom Anna=)

    SvaraRadera
  3. Men Gud vilken dröm till klänning. I'll bet du var den snyggaste vackraste sexixagste donnan på festen!!! Kan du se till att Nicke får veta att jag behöver två klänningar till snart, en till jobbets vårfest i slutet på maj och sen en till ett strand/trädgårdsbröllop i början på juli????? ;) KRAM

    SvaraRadera
  4. Ja det var snyggt, särskilt skorna - de var fräcka! Din outfit gick i samma färg som min gjorde förra helgen, ljust rosa och svart. :-) Skillnaden är väl att för dig ÄR det rätt mkt färg, men för mig är det rätt LITE mot vad jag normalt har. Idag på klädpartyt köpte jag dock en tunika till mig själv i knallgrönt med vita blommor på. Så nu liknar jag snart mig själv igen. ;-D

    Ha en skön kväll!

    Ps. Känner du för att tillaga rådjurssadel i veckan så ligger det en, än så länge relativt färsk, en bit in i skogen bakom vårt hus. ;-D Ds.

    SvaraRadera
  5. Lilian - jag meddelar Nicke! Men han får nog låna ditt kreditkort;-)
    Nina - du ska alltid lysa starkast=)

    SvaraRadera
  6. Woooow, nu blev jag lite kär i din man oxå faktiskt! sicken pärla han är! Han får lära henrik ett och annat! Kan dom ha en lektion i veckan el nåt?
    Vilken undrbaaaar klänning!
    Får vi inte se en bild när den är på? Vill, vill, vill;=)
    kraaaaam

    SvaraRadera
  7. Han borde bli personal shopper! :-D Kul med ny outfit.

    SvaraRadera
  8. Nicke borde absolut bli personal shopper - fast HBG är nog för litet för det. Fattas lite rikt folk;-)

    Sophie - det blev bara en bild med min mobil, får se om jag klarar av tekniken någon gång och får ut bilderna.....

    SvaraRadera
  9. Kan bara säga att man bli avundsjuk.. vilken karl du har!! Förstår att du kände dig fin på festen:) Ska bli kul att träffas på måndag

    Kram Louise

    SvaraRadera