onsdag 17 mars 2010

Bokbusspremiär!

Jag hämtade grabbarna direkt efter jobbet som vanligt och jag möttes av glada barn som varit ute hela eftermiddagen. Max hade först sovit ute och sen lekt och fikat i trädgården. Det är så härligt att barnen får vara ute så mycket!

Vi körde hem och som vanligt blev ljudnivån hög direkt. Markus och Max har blivit specialister på att reta varandra, för att sen i nästa sekund skratta och leka glatt tillsammans. Jag fixade middagen och sen klädde vi på oss runt 18 tiden och gick ner till Bokbussen. Den kommer till Gantofta varje onsdag mellan 17.30-19 och detta har vi inte tänkt på tidigare! Så vi kunde lämna böckerna vi lånat på Biblioteket och det blev 13 nya med hem. Markus tyckte det var jättespännande att vara på bussen och jag var faktiskt också lite imponerad över så fint där var inne=) Max tyckte också det var roligt, men det var för att han stod i en liten soffa och kastade ner böcker på golvet=)

När vi kom hem var det dax för kvällsrutinerna, Max fick gröt och sen somnade han förvånansvärt snabbt och jag kunde lägga mig och läsa för Markus. Nicke jobbar kväll och dessutom övertid i dag, så han slutar inte förrän klockan 23. Då mina vänner - sover jag gott.....

1 kommentar:

  1. Kul att ni "kommit på" att testa bokbussen, det verkar ju jättesmidigt om man har en bit att åka till biblioteket.

    SvaraRadera