lördag 6 mars 2010

VÅREN är kommen!

I morse gick jag och Max upp vid 7.15 och det är ju lite bättre än gårdagens 4.39! Vi bestämde att vi skulle baka lite och det blev äppelmuffins, chokladbollar och syltkakor, alla sorter helt efter Markus önskemål.

Markus såg till att formarna kom på plats och la sen i äppelbitarna.

Max bakar med corn flakes i en gryta......
Sen efter allt bak gick vi ut i det härliga vårvädret! Helt underbart att kunna vara ute i solen och leka med barnen. Jag fick sopa i vändzonen så Markus kunde åka skateboard.....här får man hinna före kommungubbarna om barnen ska kunna åka=)
*Älskade familj*
När kicken åker fram är det vår......
Ännu en blivande cyklist i familjen!
Efter lite lunch så körde Nicke i väg på ett bmx möte, Max somnade gott i vagnen och Markus slappade framför tvn. Sen hämtade vi Julia och körde ut till mamma och Wille. De håller på att flytta, dock inom samma område, så vi kikade lite på nya bostaden. Vi fikade på det vi hade bakat och även storasyrran med familj kom dit en sväng. Mysigt!
Sen var det ÄNTLIGEN dax att köra till Jutan och släppa av Markus. Han har längtat hela dagen och varit helt uppspelt inför kvällen. Där mötte vi upp Nicke som hade packat cyklar och skydd så var det dax att träffa klubben och cykla bmx inomhus. Där var över 40 cyklister anmälda och alla har ju med sig föräldrar/syskon etc så det blev en hel del där. Det var verkligen roligt att träffa alla igen, nu är det några månader sen sista tävlingen i höstas var. Max ville också springa in bland alla cyklister (=livsfarligt) så vi körde hem ganska snart igen. Där ska det ätas pizza i kväll och jag har ingen aning om när de kommer hem=)
I går hade vi besök av Anna, Kristian och deras flickor Maya och Molly. Vi lärde känna Anna för ca 12 år sedan och var bla på en skidresa i hop. Hon bodde då i Stockholm men numera bor de utanför Göteborg. Vi träffades senast runt 99/00 och man kan undra varför tiden sen bara rinner i väg och vi inte har gjort slag i sak tidigare? Det blir mail och Facebook så vi är ganska uppdaterade om varandra i alla fall. Vi hade i alla fall en supermysig kväll med massor med prat, tacos, marängsviss och hur mycket bus och lek som helst med alla barnen.
Anna och Kristian!
Maya och Markus fann varandra snabbt!
Mycket bus och barnen var inte stilla så länge. Enda bilden då Molly fastnade på ett hörn=)
Tack för att ni kom och nu j*drar dröjer det inte 10 år till nästa gång!
Nu ska jag och Max äta lite middag och bara mysa lite. Ganska gott att få rå om våra barn på tu man hand ibland. Senare blir det väl Andra chansen och lite lösgodis kan jag tänka. Japp, livet ÄR härligt!

3 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder, får vår känslor av att cyklarna komemr fram. Vi har varit på jockey och det blev vinst med 7-3 till Rögle. Oscar tycker att det var super men hade lite svårt att sitta still... nu blir det bara slappe på soffan och lite melodifestival. OScar har tagit fram en mikrofon så att han kan sjunga:) Lätt vi kommer att rösta på den låter!!

    Ha en mysig kväll min underbara vän/Varma kramar Louise

    SvaraRadera
  2. Ni ser ju gräset i Skaune - det lär vi inte göra här på ett bra tag än, men jag fick också vårkänslor igår när jag var ute och gick på em. Fågelkvitter, smältvatten som porlade, sol som faktiskt värmde lite i ansiktet och inte bara lyste upp. Härligt!

    SvaraRadera
  3. Tack för en underbar kväll! Skulle nog ha tagit en hel helg hos er!! Blev intensivt att försöka ta igen de senaste 11 åren på en enda kväll!! Kan bara konstatera att vi båda har lyckan att ha underbara äkta makar och fantastiska barn!! Och nej! Det kommer absolut inte dröja lika länge tills vi ses igen! Maya pratar redan om att vi ska åka och titta på Marcus i Lerum!! ;-)) Massor av kramar till er alla!! Kramisar Anna

    SvaraRadera