torsdag 19 november 2009

Finn ett fel!

Någonting på bilden har hamnat fel................(svar finns längst ner i inlägget)

I dag var jag och barnen hos dagmamma Ingrid från klockan 9. Max hoppar runt på rumpan alternativt kryper i väg för att utforska och leka med alla sakerna. Han älskar att sitta vid bordet och få mellanmål eller middag - men bara om jag ger det=) I dag blev han ledsen när Ingrid tog honom till köket och jag var i vardagsrummet med Markus. Men jag vet att det är lättare att vara mammig när mamma finns i närheten! Vi gick när klockan var 10.20 ca och Markus stannade kvar till klockan 14.

Markus och Oscar har lekt här hela eftermiddagen och jag har hunnit med en rask promenad med Max i vagnen. När jag kom in gjorde jag middag, riktig husmanskost som hela familjen älskar - köttbullar, potatis, sås, lingon och kokta morötter. Klockan 18.30 ska jag till grannen på Livingroom party/visning och det ska bli spännande att se vad det är för fina saker. I dag hittade jag faktiskt äntligen röda panelgardiner till uterummet så de har åkt upp och det blev så himla mysigt och ombonat där ute. Kanske jag kan hitta lite mysiga ljus i kväll på visningen?

(Svaret på frågan "finn ett fel" är så klart att det är en Malmö FF- haklapp......)

11 kommentarer:

  1. hahaha jag trodde det var bilen i maten!! :)
    GUUUUUUUUUUUUUUUUUD vilken fin bild du har i headern... jag dör så mycket kärlek och lycka det finns i den.... KRAM

    SvaraRadera
  2. Ha, ha....ja, det är på bilen som blicken hamnar! Tack för din goa kommentar, jag känner också så när jag ser den bilden=)

    SvaraRadera
  3. Hur vågar ni sätta på er son ett sådant virus, Ebba hade tagit av sig den direkt och blivit förbannad på den som satt den på henne:-)

    Ha en skön helg, nu väntar Madrid på mig:-)
    Kramar Danne

    SvaraRadera
  4. Smålänning som man är så kände jag inte ens igen emblemet på haklappen! Blått och vitt... hmm, kan det var något finskt?! ;-)

    Kram på er!

    SvaraRadera
  5. Hahaha den var bra den!! ;-)

    Himmla fin bild i headern :P Så bra fotograf, haha. Ni är så lätta att få bra bilder på ;-)

    SvaraRadera
  6. Måste vara den hif röda bilen i maten som är fel va??

    SvaraRadera
  7. Stå upp för de himmelsblå...
    Heja Max och heja Malmö!!

    SvaraRadera
  8. Ha, ha....Klart du skulle säga det Frank! Det är ju du som förpestar vårt barn med sådana gåvor med MFF märke på.....

    SvaraRadera
  9. Grannen är inte möjligen Jenny?
    Helena

    SvaraRadera
  10. Jo, visst var det hos Jenny=) Följdfrågan blir naturligtvis hur du visste det?

    SvaraRadera
  11. Jag såg på fb att Jennys mamma också varit på ett sådant party igår, och Jenny bor ju i Gantofta precis som du - uteslutningsmetoden. Jenny är en gammal påarpsbo och scout tillika, precis som resten av hennes familj....
    Världen är liten... :)

    SvaraRadera