fredag 13 november 2009

Helgen för dörren!

Natten till i dag var ingen höjdare precis, blev inte många timmars sömn. Kunde inte somna förrän ca 23.30, sen ropade Markus från sitt rum och han hade drömt och ville ligga inne hos mig. Max snurrar som en torped i sängen och Markus skrek rakt ut någon gång då han drömde vidare, stackars killen=( Sen har vi ju Asterix här och när han går runt på natten hörs tassarna mot golvet och det är vi inte vana vid i heller. Klockan 6 vaknade vi och klockan 7 gick vi upp.

Max och Asterix - härligt att se hur mycket grabbarna älskar vovven!

Det är mysigt att vara hundvakt, mitt enda "problem" är alla hundhår på golvet. En krypande 1-åring och fällande hund är INGEN bra ekvation. Men dammsugaren åker fram en gång om dagen så funkar det. I kväll kommer Christian och Madaleine och hämtar honom igen, kommer nog att bli ganska tomt här då.

Annars har dagen rullat på med massor med barn känns det som. Oscar kom hit redan 8.20 och de leker än. Han blir hämtade vid 15 tiden i dag. Vi var ute en timme i förmiddags och det var faktisk iskallt. Sen har vi ätit lunch och det ringde på dörren och ytterligare en kompis kikade in. De lekte dock inte så bra alla tre, det var en för mycket, så det blev Markus och Oscar som fortsatte leka när kompisen cyklat hem igen. Grabbarna spelar Playstation nu och jag ska lägga Max i vagnen för lite eftermiddagsvila. I kväll kommer Jenny och Evelina hit för första gången, ska bli jätteroligt. Våra barn går på samma gympa och vi sitter alltid där och tjattrar under timmen som barnen gympar. I kväll blir det tacos, prat, lek med barnen och Idol=)

3 kommentarer:

  1. jag ska äta tacos imorgon :)
    MYS på er alla! KRAM

    SvaraRadera
  2. Ha en mysig fredagskväll, goa ni! Vi är äntligen samlade igen hela familjen efter en vecka isär och det är fredagsmys med extra stort F som gäller här ikväll. Underbart! :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Så mysigt med lite vovvebesök. Men som du säger - hund och 1åring är INTE en bra kombination! Städa, städa, städa...

    Ha en riktigt fin helg, vännen.
    Kram!

    SvaraRadera