söndag 1 november 2009

Kusinmys-bus-helg!

I går förmiddag körde hela familjen ner till Råå och parkerade bilen i hamnen. Jag blir ganska trött på att ständigt gå mina promenader i här hemma i byn, så lite miljöombyte skadar inte. Det blev en härlig runda nere vid havet och sen i de små gränderna där vi kunde kika på hus i alla tänkbara färger och former. Markus cyklade och Max sov i vagnen - en runda som passade alla!

Jag och barnen körde sen på eftermiddagen till storasyrran med familj för att hämta upp Albin, barnens 11-åriga kusin. Markus avgudar Albin och har haft nerräkning till denna dagen=) Det har blivit massor med bus, innebandy i källaren, fotboll på planen, tv, spel, hamburgare och godis - alltså en perfekt lördag!

Albin och Markus är på G!
Match i källaren.
Max fick majskrokar när vi plockade fram godiset....

....men han försökte sno en klubba och smaka lite på den! Att där var plast om gjorde tydligen inget....

I dag vaknade alla barnen klockan 7 och vi åt mysig frukost tillsammans i köket. Sen efter någon timme ute begav vi oss alla ut i kylan. Det har verkligen varit iskallt i dag, men med rätt kläder är det skönt att komma ut!


Albin blev hämtad runt 11.30 ca och sen i eftermiddag har Markus varit på bio med morfar och Lena. Nu äntligen skulle han få se "Nicke nyfiken 2" och han dundrar in genom dörren vilken sekund som helst.
I morgon kör vi till Ullared........*spännande*.......

3 kommentarer:

  1. Hej! Låter som en toppen heög. Vi har också haft en skön helg med bla kalas på Kullaberg och Halloween middag på klarbäret. Håller med om kläder efter väder. vi har också varit ute massor i helgen så att Oscar får busa av sig. Så det bli Ullared imorgon!! Så kul hoppas nu att ni hittar massa fint och lämna nu lite kvar till oss... Stor kram Louise

    SvaraRadera
  2. Va kul med Ullared!!! Det har inte blivit något för mig i år, då vår vanliga runda var när jag var i Singapore...
    ha det!

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni fick mycket handlat i Ullared och att ni inte behövde trängas alltför mkt.

    Kram!

    SvaraRadera