måndag 9 november 2009

Hosta och Fars dag

Max har varit lite skruttig nu sen i torsdags. Han har en skrällande hosta och näsan rinner, dock är han nästan lika pigg som vanligt. Han har sovit lite längre under de två passen han sover varje dag, men annars är det full fart! I går sov han mellan 14-16 och sen efter det hostade han knappt alls under kvällen. I natt har jag inte hört honom alls nästan, i morse har han skrällt till några gånger men det verkar inte vara lika ofta nu i varje fall. Hoppas det är på väg att bli bättre, men jag har hört att hostan som går nu kan hålla i sig länge.

I går blev Nicke uppvaktad i sängen av grabbarna. Han fick en teckning som Markus hade ritat, lite spelkuponger, trisslott, tianlott och vit choklad. Markus hade noga slagit in allting åt honom=) Vi mös inne hela förmiddagen, spelade lite Playstation, plockade lite, byggde lego och sen blev det baguetter till lunch. Nicke och Markus körde till stan på eftermiddagen och tittade på en innebandymatch som Nickes arbetskamrater spelade och sen stannade de till på Jutan, ett stort ställe inomhus för skateboardåkning. När de kom hem åt vi helstekt fläskfilé, potatis, morötter och svamp som varit i ugnen och min goda svampsås till detta=) En riktig fars dag middag som sen lite senare rundades av med äppelkaka och vaniljsås...

I dag är båda barnen hemma med mig. Vi har varit ute en stund nyss, dock var det väldigt kallt ute. Men frisk luft behövs! Max sover gott i sin vagn, Markus kikar på tv och jag ska snygga till håret lite tänkte jag. Efter lunchen ska vi köra till biblioteket och låna lite böcker!

2 kommentarer:

  1. Summerar ihopa här...
    Har inte kunnat komma in på din blogg förräns idag.
    Ser att ni har det super & det gläder mej.
    Mysiga utflykter, god mat & mys med familjen.
    Det bästa som finns. =)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det var en mysig Fars Dag i Gantofta också läser jag! :-)

    SvaraRadera