söndag 22 november 2009

Pepparkakor och julskyltning!

Det har varit helt grått och mörkt hela dagen i dag, så vi höll oss inne hela förmiddagen. Nicke satte på dvdn med konserten med bla Kurt Nilsen och vi njöt av musiken=) Vilka fantastiska killar som finns i Norge, verkligen ett tips att köpa den! Både Markus och Max älskar musik, Max stod länge och dansade vid tvn...

Hur kul som helst!

Jag och Markus bestämde oss för att baka lite pepparkakor och det blev en mysig stund i köket med bara Markus medan Max sov. Spana in några av våra konstverk, vad tycks om Svamb Bob längs till vänster?

När vi hade ätit lunch och busat lite här hemma så körde vi till Råå där det var julskyltning i dag. Vi parkerade på Ica Maxi´s parkering och där var bla några brandbilar och de hade visning där. Markus fick sitta i en bil, se på när en brandman släckte en eld och så fick han brandhjälm och en påse med lite roliga saker i. Sen gick vi ner till julskyltningen i regnet, men det bekom oss inte och vi hade en rolig stund tillsammans där. Markus fick testa på fiskdamm, tomtegrottan och ta lotter så han var nöjd när vi körde hem. Ännu en härlig helg tillsammans!

4 kommentarer:

  1. Åh.... låter som om ni haft en toppendag!! Ni gör så roliga saker tillsammans! Ni är en underbar familj som tar vara på varandra!!!

    I morgon åker jag & Ebba till Danmark och kommer inte hem förrän på lördag - det känns jättelyxigt att få lite miljöombyte!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Helen, det värmer med så fina ord=)

    SvaraRadera
  3. Diggar Svampbob! :-D

    Synd vi inte var på Råå samtidigt ;-)
    :-*

    SvaraRadera
  4. Vilken rockare framför tvn!! Sötis!
    Kram Johanna

    SvaraRadera