onsdag 30 december 2009

Lek, massor med lek!

Det har gått i lekens tecken nu i två dagar. I går lekte Markus med Oscar i nästan 6 timmar och sen kom Ella och Gabriel på middag så det det blev kusinlek också innan dagen var slut. I dag mötte vi upp Ella och Gabriel på Högastens skolan där "Luftkuddeland" finns nu under jullovet. Barnen busade i två timmar och det är så mysigt att se barnen ha så roligt tillsammans.

Glad unge=)
Max hade hur roligt som helst!

Markus och Gabriel är gladiatorer=)

Det är högt!

När vi kom hem åt vi lite lunch och Max sov middag en timme. Klockan halv två kom Markus kompis H och de lekte hela eftermiddagen tillsammans. En granntjej som är lika gammal som Markus dök också upp och lekte med grabbarna tills det var dax för alla barn att gå hem. Kan säga att det blev liiiiite tystare i huset;-)

I morgon är det årets sista dag och vi ska ha nyårsfest här hemma med Daniel, Helen, lilla Ebba, Anders, Jessica och deras femåriga Amanda=) Så det blir kompis till både Max och Markus! Vi har delat upp rätterna och vi står för efterrätten. Vi har även lagt i hop till raketer och annat gott. D, H och E sover över här - icke att förglömma är vovven Alfons som också får sova över=) Ska bli superroligt!

2 kommentarer:

  1. Wow, ser superkul ut:=)

    SvaraRadera
  2. Åkte Markus ner för den höga kanan!? Coolt!
    Hälsa alla vi känner ikväll och GOTT NYTT ÅR till hela familjen! KRAM FRÅN JOHANNA

    SvaraRadera