måndag 14 december 2009

Min födelsedag!

Grattis, grattis till mig som har fått uppleva ännu en födelsedag! Då har jag fått glädjen att vara med om en trettiofjärde=) Jag och grabbarna vaknade ganska tidigt och Markus var lite "grötig" i halsen. Men han var pigg ändå, inte ont när han svalde eller feber. Jag lämnade barnen klockan 9.30 och det krävs en del kläder när det är -2 grader på morgonen.
Max skrek rejält när jag gick, men enligt vad jag sen hörde av Ingrid så hade han blivit tyst direkt när jag gått. Jag var ombytt och sprang en runda direkt och sen blev det dusch och stretch här hemma. Sen körde jag en sväng till Ica Maxi och handlade lite (bla en räktårta som vi ska äta sen till kvällsmat). När jag kom hem var Nicke redan hemma och han hade med sig en bukett rosor till mig - jag har verkligen världens finaste familj=) Vi mös lite i soffan, båda ganska trötta efter en natt med lite sömn (vet inte vad våra barn har kommit in i för en trist icke-sova-gott-hela-natten-period nu....).
När Ingrid ringde så åkte jag bort och hämtade barnen och möttes av en ganska trött Markus. När vi kom hem kändes han lite varm så han fick en Alvedon och låg en stund på soffan. Han blev helt förtvivlad när han trodde att han kanske skulle missa lucian, så jag ringde till dagmamman och hon tyckte att han skulle komma. Han har ju lekt med de andra barnen både i går (när Oscar var här) och hos henne i dag så om det skulle smitta så har han ju gjort det redan.
När vi åkte och under tiden vi var där så har han varit pigg, dock är han ganska sliten nu igen i soffan.
Luciatåget! Molly, Oscar, Markus och Ingrid.

Oscar, Markus, Ingrid och Molly. Max och en annan pojke hölls sig hos mammorna=)
Ingrid dukade upp en härlig luciafika!
Max får puss av Molly=)
När vi var hos Ingrid så helt plötsligt börjar Max att gå - långt. Han har bara tagit enstaka steg tidigare men nu gick han som han aldrig gjort annat!! Så det och Markus luciasång kallar jag dagens bästa födelsedagspresenter!
Stolt kille som kan klättra upp i soffan och gå långt själv nu!


Nu är Nicke ute och springer och när han kommer in och har duschat så ska vi äta räktårta och dricka lite gott till det. Japp, sämre födelsedag kunde man haft.

4 kommentarer:

  1. Vilken härlig födelsedag du verkar haft/få. "Våran" Ingrid e ju för undebar, det var inte lite gottis hon hade och allt e ju såå gott..Vi har det bra vi:-)

    SvaraRadera
  2. Vilket sött litet luciatåg. :-)

    Det gläder mig att du fick en så mysig födelsedag, men trist att Mackan blev krasslig. Hoppas han repar sig fort igen.

    Grattis igen på din dag, vännen!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Happy B-day!!

    Max ser lite motvillig ut till pussen, men kan inte vara mycket som slår mammas pussar i den åldern ;-)

    Låter som en toppen födelsedag!

    SvaraRadera