onsdag 26 maj 2010

Busy vecka!

Denna veckan är fylld med lite av varje och då har veckan en tendes att bara rusa förbi. Jag gillar inte att ha för mycket bokat, även om en del "måsten" ibland just måste göras. Sen är det ju många roligheter också som ska hinnas med!

I måndags fick jag fara i väg till optikern på lunchen, i går hade jag massagetid, i dag ska jag och Agge köra till vår vän E och i morgon är det den årliga vårfesten med hamnen. Nicke jobbar det otroligt dumma skiftet 9.30-18.30 onsdag och torsdag så Nickes föräldrar ställer upp och passar barnen i dag och i morgon eftersom jag måste köra hemifrån innan Nicke hinner hem.

I går hade Markus fotbollsträning och jag stannade kvar hela timmen och tittade. Det är så himla roligt att han spelar med alla dessa killar (och fåtal tjejer) som han ska gå i samma klass med nu till hösten och gemenskapen är superviktig att han får vara med i tycker jag. Han älskar att vara där och kvällen bjöd på sol och blåst trots att det minuterna innan både regnade och haglade.

Åh, äntligen har det kommit en inbjudan till skolan så att vi kan bli informerade om hur hösten ser ut för vår förskolepåg! Måndagen den 7 juni är det möte 19-20 och det ska bli väldigt intressant att få gå dit. Tydligen är det ganska många 04-or och det blir nog två klasser, men vi lär väl få all information då. I dag ska Markus och Oscar gå till skolan och få träffa de blivande klasskamraterna igen och framför allt - få äta på matan=) Ska bli roligt att få resumén när jag hämtar barnen i eftermiddag!

4 kommentarer:

  1. Ja äntligen kom lappen vi väntat på, frågan e om man får gå 2 föräldrar?, får man ta med barnet?..Ingen sådan information står med, vet du?

    SvaraRadera
  2. Vi är busy women! ;P

    Får höra imorgon om skolbesöket. :-D

    SvaraRadera
  3. Lina - det är bara vuxna, inga barn brukar väl vara med på det (tänker också med tanke på tiden på kvällen) och de är ju där nu flera gånger och hälsar på. Givetvis får man gå båda - det ska vi=)Skulle nog bli ganska rörigt om där var massa barn, inte mycket vettig information vi skulle få då;-)

    SvaraRadera
  4. Jag gillar inte heller att kika i kalendern på söndagskvällen och upptäcka att det är något nästan varje dag i nästkommande vecka, men ibland blir det så. Tur att "måstena" blandas upp med en hel del roligheter emellanåt också!

    Spännande med infomöte på skolan, vi har vårt sådant på tisdag! :-)

    SvaraRadera