lördag 29 maj 2010

Svenska cupen!

I går hade ju Max lite feber och natten till i dag hade han 39.3 vid 2 tiden. Det är andra natten med feber, men han hade ingen under dagen alls i går. Han vaknade med 37 grader och vi är helt övertygade om att det är vaccinet som spökar. Så jag gav honom lite Alvedon och sen körde vi söderut för att vara med när grabbarna tävlade i Svenska cupen, deltävling 1 i dag! Vi körde ner med två bilar för killarna börjar träna några timmar innan själva tävlingen börjar och den tiden är lite dryg för oss att sitta och vänta. Sen ville jag kunna köra hem om Max skulle bli dålig.

Dax att heja på pappa och storebror!
Markus är redo för tävling, alla skydd på! Han har knä- och armbågskydd under kläderna, rygg- och magskena samt hjälm.
Max sov middag en knapp timme. Alltid något....

Markus står redo vid startgrinden. Nu klarar han av att balansera cykeln själv innan start!
Coola killar i (nästan) likadana outfits!
Några tuggor på en chokladboll....
Min älskade bmx-kille!
Nickes föräldrar var också på plats.

Syskonen Johansson!
Max lekte lite då och då med sina traktorer.
Det gick väldigt bra för både Nicke och Markus. Nicke kom 1-2-1 och sen vann han finalen. Markus kom inte på någon pall, men han fick å andra sidan tävla i gruppen "upp till 8 år" och det är inte så lätt att vinna över grabbarna som är två år äldre. Han skulle tävlat i "upp till 6 år" men det var för få sexåringar anmälda och då måste de slå samman grupperna. Jag är full av beundran och tycker Markus är superduktig som vågar cykla på banan, gnäller inte när dagens förutsättningar ändrades och han surar inte trots att han kom sist i loppen!

Man tar i hand vid prisutdelningen=)
Stolt kille - ännu stoltare föräldrar!
Ducka älskling - guldet är ditt!
Japp, jag är stolt över min man;-)
Ella hamnade inte på pallen men hon fick cykla i samma klass som Nicke och övriga grabbar eftersom det inte var fler tjejer i hennes ålder. Bra jobbat tjejen!
Efter dusch och lite mat här hemma så väntar sängen på våra barn. Dock har vi försökt få Max att somna i över 30 minuter nu men han vägrar. Markus ska också lägga sig nu för i morgon är det ny tävling som väntar!

4 kommentarer:

  1. Heja, heja!! Bra jobbat av dom alla! :-D

    SvaraRadera
  2. Förstår att du e stolt:-)

    SvaraRadera
  3. Wow, det är inte dåligt att kunna balansera så på cykeln vid start. Han är verkligen duktig, fina Mackan.
    Är tävlingen i Malmö i morgon också?

    SvaraRadera
  4. Det är jättebra presterat av dina grabbar! Fast jag måste nog erkänna att jag är något mer impad över Mackans prestationer. Det är verkligen inte dåligt gjort av honom!! (Sorry Nicke, men du har ju haft några fler år på dig att öva. ;-))

    SvaraRadera