tisdag 11 maj 2010

Skruttungar!

Det är fortsatt skruttigt med grabbarna men vi vågar väl ändå skriva att det är liiiite bättre. Men det är otroligt så segt det här är, Markus har hostat hur länge som helst! Max var vaken en liten stund i natt och jag fick ge Alvedon mot febern och så är han "tötig" på vatten=) Jag jobbade till strax innan 13 i dag och sen hade jag tid för massage. Det gjorde fruktansvärt ont i dag, kunde knappt ligga still på britsen. Men det gör ju gott på sikt!

Hemma har vi schema på alla mediciner, ögondroppar och näsdroppar som ska ges. Vi vill inte ge Max penicilin och hostdämpande vid samma tillfälle eftersom han knappt äter något och hostar upp det han får annars. Han tar allt duktigt trots att Kåvepenin smakar apa!
Max har fått ett sår under ena ögat av den jobbiga ögoninflammationen=( Så här fin är han dock när vi precis har fått torka rent från gul gegga.
När Max somnat så gick Nicke och Markus ut och klippte gräset och tvättade min bil. Vädret har varit härligt i kväll, dock alldeles för kallt för att vara maj månad! För min del blev det spinningcykeln i 35 minuter och sen magträning.
Nu sitter jag i soffan, skriver lite här och kikar samtidigt på "The good wife". Max har precis vaknat igen och ligger här brevid och gnäller lite. Han har 38.3 i temp och jag tycker det är konstigt att han har feber än när han fått penicilin i två dagar nu? Det brukar ge sig så fort. Nåja, vi får se vad natten har att erbjuda....

4 kommentarer:

  1. Naaaw lille killen!! Usch för inflamationer!!

    SvaraRadera
  2. Krya på er! Hoppas du får en lugnare natt och får sova.
    Hälsa familjen!
    Kram Danne

    SvaraRadera
  3. Lille Max då! Hoppas att han kryar på sig snabbt!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Det är alltid lika "spännande" att se vad som händer på nätterna när barnen är sjuka... Hoppas era nätter blir bättre och bättre när penicillinet börjar verka på riktigt.

    Kram!

    SvaraRadera