söndag 9 maj 2010

(Sjuk) helg

Den här helgen ska jag nog skriva in som den "sjukaste" hittills under 2010=( Markus har ju varit hostig och förkyld under en längre tid nu och han fick vara hemma från dagmamman i torsdags. Sen i fredags så fick han följa med mig in på jobb för att få lite omväxling från att gå hemma=)

Sen när Julia slutade så följde han med henne på några ärenden och sen spelade han Wii i hennes lägenhet en stund. Jag kom hem till ett tomt hus och passade på att träna innan alla kom hem och vi kunde äta kinamat som Julia och Markus köpte med sig ut till oss.

Natten till lördagen var katastrof=( Max vaknade 22.15 och var sen vaken till 3.20 ca. FEM timmar vaken mitt i natten med feber, rinnande näsa och hosta. Så jag och barnen höll oss hemma hela gårdagen. Nicke skulle till Köpenhamn för att titta på BMX Supercross med Julia och Ella och jag såg ingen anledning till att han skulle stanna hemma för att barnen var hängiga (han tyckte så klart inte det kändes helt bra att köra i väg när båda var så skruttiga). Det är oftast så också, att barnen är lugnare och bråkar mindre när bara en förälder är hemma - av någon konstig anledning.

Några bilder av en krasslig Max=(

Markus hostar mindre nu men är fortfarande lite snorig. Max däremot snorar konstant, har feber (39.6 för en stund sedan), hostar och har ögoninflammation i båda ögonen. Så han lär inte gå till dagmamman på några dagar!
Markus skulle tävla i dag, årets första bmx tävling, men fick inte för oss pga hostan. Så Nicke körde ner med honom till Malmö några timmar så han fick titta och jag har varit hemma med Max. När Max sov middag gick jag ner till min följeslagare i källaren, spinningcykeln, och cyklade 45 minuter och sen tränade jag magen. Hann nästa precis bli klar när Max vaknade igen efter endast en timmes vila drygt.
Nu ska snart Max läggas och jag hoppas på lite mer sömn än de två senaste nätterna (natten till i dag var han vaken ca 3 timmar). I morgon ska jag jobba tidigt och komma hem och avlösa lagom till Nicke ska köra till jobbet. Vab, vab!

6 kommentarer:

  1. Stackars lilla Max! Krama honom från mig!

    SvaraRadera
  2. Oj vilken sjukstuga! Men Max är duktig och tar tempen själv - Ava springer som en kenyan om hon misstänker en temp.tagning...
    Hoppas pojkarna bättrar sig snart (och att morsan får sova)
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Nettan - tack för att du ringde=)

    Johanna - skrattar gott när jag ser Ava framför mig och du och Jonas efter med tempen!

    SvaraRadera
  4. Han ser verkligen inte pigg ut han... hoppas så att han blir bättre nu när han har fått medicin. Kämpa på min vän!

    Kram Louise

    SvaraRadera
  5. Stackars liten, han ser verkligen jättekrasslig ut på det sista fotot. :-( Hoppas alla de medikament som ni fick med er hem från VC idag hjälper honom - och det fort!

    SvaraRadera
  6. Inget vidare, hörru. Stackars lilla Max! Och stackars Markus som missade tävlingen. Det kommer ju som tur är fler sådana och det var var ju kul att han kunde komma ner och titta i alla fall.
    Hoppas ligan mår bättre igen.
    Kram!!

    SvaraRadera