onsdag 19 maj 2010

Skol- och bmxkillen!

I dag har Markus och Oscar fått vara på skolan för att hälsa på! Alla blivande "förskoleklassare" var där i dag och ska dit på onsdag i nästa vecka också. Lina var med dem i dag och det hade gått jättebra=) Barnen fick vara i de lokalerna som de ska vara i sen och det är tydligen 33 barn så det kommer bli två klasser. Gå gärna in på Linas blogg där har hon skrivit lite om vad de fick göra. Det som lockade mest har varit att få äta på matan och det var stor succe tyckte Markus. Att hämta mjölk var roligast "det var som på Ica Maxi när man köper korv och tar läsk ur en maskin - fast det var mjölk"........

I kväll har grabbarna tränat bmx för andra gången denna veckan. Jag fick stanna hemma och cykla i källaren i stället, blev 30 min spinning när Max hade somnat. Jag blev inte riktigt lika svettig som Markus blev.....(Ella stod för bilderna)

Nu har Max vaknat, han är lite skruttigare igen men det är säkert en reaktion på vaccinet. Får se om han kan somna intill mig i sängen - mys!

4 kommentarer:

  1. Spännande med skolbesök! Hannes har varit på besök några gånger och i nästa vecka är det dags för honom att äta lunch där :-)

    SvaraRadera
  2. Blev Markus oxå lite imponerad av mjölkautomaten??? Ja, den va nog bäst:-)

    SvaraRadera
  3. Hehe så roligt med barns fasionationer (stavas det så??) :P

    SvaraRadera
  4. Fint foto på Markus!
    Juls; nope, det stavas fascinationer! ;-)

    SvaraRadera