torsdag 13 maj 2010

Hipp hipp hurra!

I dag är det Nickes födelsedag - hurra, hurra, hurra, hurra!! Nu är maken min 35 år och hans unga hustru håller på 34 några månader till;-) Det gick inte att göra något klassiskt intåg i sovrummet med paket och sång eftersom vi bytade av i sovrummet med Max runt 7 tiden i morse. Han har hållt mig vaken flera timmar i natt med och jag försökte få någon extra timme att sova i källaren i morse. Men Max gick runt och skrek efter mig så det gick inte att sova vidare. I stället gratulerade vi Nicke med paket i soffan och sjöng vackert!
Grabbarna hostar och snorar på, det som är bättre är Max ögoninflammation, men helt bra är han inte. Han har varit feberfri i dag så vi håller tummarna nu för att den håller sig borta.
Vi körde i väg en sväng i förmiddags och kikade bla på en ny ytterdörr som vi tänker byta så fort det blir lite varmare. Lunchen åt vi på Max och sen när vi kom hem spelade vi lite Wii med Markus medan Max sov middag.
Nickes föräldrar kikade ut en liten runda och tog en fika med oss i eftermiddags, sen kom Julia ut framåt kvällen. Vi åt tillsammans och firade Nicke lite, han blev ju firad av nära och kära när vi hade kalaset för Markus.
I morgon är det jobb för mig som en vanlig fredag, inget "kläm-dags-ledighet" här inte. Julia däremot ska hålla semester och det är hon värd=) Sen har vi helgen för dörren och den är väldigt obokad med tanke på våra skruttungar som hostar och snorar i kapp!

4 kommentarer:

  1. Tack för ikväll!! :-)

    Bra med Wii, då får man kramar :-D

    SvaraRadera
  2. Visst är det syrran! Först skulle vinnaren få en kram och förloraren lukta på Markus strumpor, sen blev kram till förloraren och puss till vinnaren=)

    SvaraRadera
  3. Å, det såg gott ut..Hoppas "skruttungarna" snart e friska...Grattis till en 35 årig make;-)

    SvaraRadera
  4. Hipp hipp hurra för Nicke idag!!!!

    SvaraRadera