fredag 10 september 2010

Fredag!

Jag började 7 i dag och då har jag förmånen att komma hem i tid på eftermiddagen till mina grabbar. Markus går bara i skolan till 11.15 och Nicke är pappaledig med Max. Vi bestämde oss för att köra till Nickes föräldrar på lite fredagsfika och även Ella och Gabriel kom dit. Kusinerna spanade med kikare från farmor och farfars balkong! Utsikten är fantastisk!
Max såg till så att rätt sorts kakor kom fram!
Som vanligt var fikan uppskattad=)
När vi myst färdigt hos Inger och Bosse körde vi hem till oss och jag tog på alla barnen regnkläder och stövlar. Nicke och Ella körde några ärenden innan de kom, under tiden hann grabbarna med att samla (!) massor med vatten!

När vi hade kommit in från ösregnet och fått av alla våta regnkläder så tog vi fram vattenfärgerna och barnen målade det ena konstverket efter det andra.
När konstnärerna var klara så åt vi tacos och hade en mysig (dock inte lugn) kväll med barnen. De lekte massor, väsnades massor, dansade, åt godis, såg på tv, lekte med bilar och sjöng Singstar......*pust*....Men ack så underbart med våra goa ungar! Tack för en härlig fredag!

3 kommentarer:

  1. Tack själv:) Gabbi var väldigt trevlig och skrek nästan hela vägen hem för han inte fick lyssna på hans låt en gång till för han glömde texten lite... Men hans somnade ganska gott när han kom hem,dock ont i halsen efter allt skrik:/

    SvaraRadera
  2. Först vattenlek ute, sedan lek med vatten(färg) inne. :-)

    Mysig, om än blöt, fredag!

    KRAM

    SvaraRadera