lördag 18 september 2010

Magisk afton!

I går kväll körde Nicke och Markus till Ängelholms flygplats och hämtade Daniel. De var hemma vid 21.45 och när Daniel fått i sig lite mat så blev det givetvis lite trolleri i soffan! Vi var lika förstummade denna gången.....

Daniel är verkligen otroligt duktig och han kommer att glänsa och synas ännu mer i framtiden - DET är vi övertygade om=)
I dag vaknade vi runt 7.30 (Daniel fick ligga och dra sig lite;-) och det var dax att packa och förbereda inför en heldag vid bmx banan. Daniel blev hämtad för sitt jobb han var nere för och vi var sen vid banan runt 12 tiden. Det var iskallt, storm och regn om vartannat, så vi behövde verkligen massor med kläder på oss!
FBI? SÄPO?
Kusinerna värmde sig lite i bilen=)
Max sov gott i 1 1/2 timme i både regn och storm!
Japp, det var 12 grader och isande vindar.....
Max kom på att man kunde leka sandlåda i bagaget!
Får ju hjälpa pappa lite också!
Markus cyklade med övriga 6-åringar och kom 3-3-3 i sina heat och sen 3 igen i finalen. Blev med andra ord en plats på pallen!
Nicke cyklade inte i sin vanliga klass i dag (30+) utan han gav sig på 17+ i stället. Det gick riktigt bra och bevisade att gammal är äldst! Han kom 2-2-1 och i finalen ledde han bra när han blev trängd och föll rejält i en kurva=( Så han kom sist i finalen, men totala poäng gav ändå honom en andra plats och han fick också stå på pallen=) Ella cyklade i tjejklass 30+ och kom 1-1-1 men sen satte ett skosnöre stopp för första platsen i finalen......Nåja, hennes totala poäng resulterade också i en andra plats! Så hela familjen Johansson kom hem med medaljer!
Max väntade på medalj med pappa!
Vi kom hem vid 17.30, stelfrusna efter 5 timmar ute (7 för grabbarna) och det var gott med tacos och en riktigt varm dusch i kväll! I morgon är vi på plats vid banan igen och hejar på grabbarna och Ella!