lördag 11 september 2010

Lång cykelrunda och stor kille!

En rikigt härlig lördag är när vi kan sova lite längre, äta frukost i soffan med barnen, städa lite men göra avbrott för att sitta och rita med barnen, försöka dammsuga hur många gånger som helst men aldrig bli klar, leka lite på framsidan, se när Markus briljerar på sin waveboard, cykla 8 km med hela familjen, äta hemmagjord pizza till lunch, vara på simskolan med Markus, se Max leka med sin kompis Molly och se på Fångarna på fortet halva kvällen i soffan!

Så har vår lördag sett ut i stora drag!

I eftermiddag tog jag ut Max spjälsäng från hans rum och satte i hop Markus gamla juniorsäng. Nu är spjälsängstiden över och vi har stora barn - inga bebisar=) Kändes absolut inte jobbigt alls, jag är så glad över att mina fina grabbar blir större och vi får vara med om en underbar utveckling! Alla faser har sin charm och när man går in i nästa så tycker man den är den bästa!
Vi var lite spända på hur det skulle gå med Max, skulle han stanna i sängen eller bara springa upp? Markus sprang upp mer än 25 gånger när han fick sängen för ca 5 år sedan men Max nöjde sig med 3-4 gånger för att "koka kaffe"! Sen somnade han gott i sängen och DET resultatet är vi väldigt nöjda med!

4 kommentarer:

  1. Så skönt att Max "köpte" sin stora säng direkt utan några större problem. :-)

    Miss U.

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Lite kaffe på kvällen är väl inte fel? Eller? ;-) Skönt att det gick så bra!

    SvaraRadera
  3. Spännande att höra om Max säng. Vi går ju som sagt i samma tankar när det gäller Ebba... Men vår plan är nog att göra om hennes rum lagom till hennes 2-årsdag :)

    I övrigt verkar ni verkligen ha haft en underbar helg! :)

    SvaraRadera
  4. Så fint det blev, och som barnen växer! Längesedan vi sågs nu, får ta tag i det snart!

    Kram

    SvaraRadera