lördag 4 september 2010

Sömnbrist & date!

I går när jag kom hem efter jobb så drog vi igång "operation omflytt" i huset! Markus skulle få vårt rum, Max flytta in i Markus rum och vi ner där nere. Det tog några timmar kan jag säga, jag och Nicke bar tungt och det var stundtals väldigt rörigt här hemma=)
Men vi lyckades få runt allt och det kommer bli riktigt bra när alla saker hamnat rätt, gardiner kommit upp och tavlor etc är uppe. Jag lovar bilder lite senare när vi är klara! Vi var ganska trötta när det sen blev tacos och mys med barnen, Julia kikade även ut en stund och hälsade på.

Vid 23 tiden vaknade Max och det behövdes blöjbyte på en mycket öm liten rumpa=( Sen somnade inte Max om - på FEM timmar! Han var vaken till klockan 4 och då var denna mamman inte alls på humör kan jag lova......Hur sjutton orkade han? Lite efter kl 3 var Nicke uppe en sväng och satte på tvn till honom, man försöker allt för att få honom trött kan jag lova! Så det blev inte många timmars sömn i natt, men vi har ändå orkat med denna dagen också!

Vi var på Ikea en sväng i förmiddags och där var väldigt mycket folk men det gick bra ändå. När vi kom hem så mötte Julia upp mig här och vi gick en powerwalk i skogen på 4.1 km. Julia har iphone som kan mäta - hur kul som helst! Nicke tog Markus på simskolan sen medan jag var hemma med Max. Får ju visa en bild på hur det ser ut nu under det stora plåstret i pannan:

Jag och Nicke har i kväll varit ute på date - utan barnen! Det händer i princip aldrig men nu tog vi oss i kragen och gick ut för att äta och se en bio. Nickes föräldrar passade grabbarna här hemma medans vi var på O´learys och åt denna underbara maten:
och sen såg vi "The expendables" på bio. En actionfilm när den är som bäst med de bästa gamla godingarna som Stallone, Schwarzenegger, Lundgren och Willis. Mycket ös och många skratt, en film som kan rekommenderas om man inte förväntar sig en Oscarsnominerad rulle med något viktigt budskap;-) Tack min älskling för en mysig date!

3 kommentarer:

  1. Härligt med date! Är ju trots allt datenight idag ;-)

    Kommer bli så bra med rummen! Om ni nu får upp gardiner i källaren ;-)

    SvaraRadera
  2. OOO, ser fram emot bilder på hemmet!
    Mysigt med date! O`Learys är aldig fel.
    Hur orkade grabben med den natten - och ni andra trötta stackare...
    Sov Gott! Natti natt// Johanna

    SvaraRadera
  3. Härligt med en date på tu man hand, det behöver man ibland.
    Kram på er!

    SvaraRadera