tisdag 28 september 2010

Måndagsbullbak!

I går när jag hämtat upp grabbarna så blåste det kallt och lockade inte alls för utelek. Markus och Oscar brydde sig inte så mycket om blåsten, utan de hade basketskola och var ute nästan hela eftermiddagen ändå! Jag och Max höll oss inne i stället och jag satte i gång att baka.


Det blev ett lass kanelbullar vilket behövdes då frysen var tom på det - igen. Tycker det är så bra att kunna ge barnen hembakade bullar när det är fika, lätt och smidigt att bara ta upp ur frysen=) Sen testade jag ett nytt recept till middagen, hämtat från Ica´s hemsida!

Blev väldigt gott, dock ska jag byta ut tomaterna mot svamp nästa gång då vi gillar det bättre än varma tomater. Var nästan roligt att laga middag när jag fick lite ny inspiration=)

Max höll ett högt tempo hela kvällen och satt nog inte still 2 minuter i sträck! Han drog fram saker överallt, gick i alla skåp och var allmänt busig. När barnen lagt sig vid 20 tiden så hamnade jag i soffan och kom inte därifrån förrän det var dags att gå och lägga mig! I dag är jag supertrött eftersom Max är inne i någon skrikperiod nattid, han drömmer massor och låter därefter.....*jäsp*.........

2 kommentarer:

  1. Ja kontot för inspiration när det gäller matlagning måste fyllas på lite då och då. :-)

    Hoppas mina kokböcker ligger i brevlådan idag för mitt konto är tomt! :P

    SvaraRadera
  2. Håller med om att Ica's "billiga veckan" inte alls är dum! Vi köpte in en
    Recept terminal eller receptbank i sammband med detta och det är väldigt populärt i butiken. När inspirationen sinat... Goda middagar också!!
    Hoppas du får sova gott inatt kompis-mamma!
    Kram Johanna

    SvaraRadera