söndag 5 september 2010

Skogsrunda!

Då var söndagkvällen här igen och vi konstaterade precis att helgerna går alltid för fort. Men vi har verkligen hunnit med massor och i dag var inget undantag! I morse sydde jag upp gardiner till Markus rum, han har fått superfina med döskallar på (tack Ella) och de är nu på plats

Max mös lite extra vid tvn och ritade medans han åt frukost - mysigt!

Vid 10 tiden kom Helen, Daniel och Ebba till oss och vi gjorde oss i ordning för att bege oss till skogen. Vädret har varit strålande hela dagen och vi fick några underbara timmar i skogen med barnen!
Vår egen Skogs-Emil!
"Är du helt säker på att grodor inte är farliga"?
Max kikade också på grodan.
Helen och Ebba är redo för lunch i solskenet!
Grabbarna håller koll på grillarna=) Ska bli gott med korv!
Det blev samma runda som jag och Julia gick i går, 4.1 km, så det blev härlig date i kombination med barn och motion! Tack fina vänner för en mysig förmiddag=)
När Max sen sov middag så passade jag på att måla det sista på staketet på framsidan, sen blev det till att sy fyra gardiner som vi ska ha där nere för fönsterna. Behövs mörker nu när vi sover där! Sen gick jag, Ella, Gabriel och svärföräldrarna till fotbollsplanen för att se när Nicke spelade match. Ytterligare två timmar ute i det fina vädret, så vi har fått massor med frisk luft i dag!
När Max badade i kväll så passade jag på att blöta ner hans plåsterstrips över såret för det var dags att byta dessa. Det är verkligen tjockt klister som ligger på såret och så här såg det ut innan jag tejpade om det igen på en superduktig kille som inte rörde en min!
Ny vecka igen framför oss och det innebär att Nicke jobbar tidigt och jag börjar kl 9. På min lott hamnar då uppdraget att lämna barnen på morgnarna!

3 kommentarer:

  1. Härlig dag! :-)

    Max är imponerande duktig! *puss från moster*

    SvaraRadera
  2. Helgerna går alltid för fort!
    Kram johanna

    SvaraRadera
  3. Tack själv kära ni!!

    Vi åkte till IKEA och slog med alla andra som var där ;) Ebba fick busa runt lite i Barnens IKEA medan jag och Daniel planerade hur vi ska inreda hennes rum :)

    På kvällen tog jag ytterligare en långpromenad med Alfons - det var ju såå fint väder :)

    Ta hand om er så hörs vi!

    SvaraRadera