tisdag 22 september 2009

Badrumsrengöring!

I morse kändes det verkligen höstigt då det var ganska mörkt ute och det regnade. Vi tog bilen bort till Ingrid när Markus skulle lämnas, han ville nämligen inte cykla i det vädret. Jag körde hem igen och Max fick sova ute i vagnen med regnskyddet på, intill husväggen. Jag bestämde mig för att badrummet skulle få sig en rejäl storstädning, en sådan man knappast gör varje vecka. Fram med alla tänkbara rengöringsmedel och trasor och sen gick jag lös! Fy så mycket äckelpäckel det finns under ett badkar.....*urk*....Och då är det ändå vår egen smuts! Nåja, allt blev skurat, torkat och putsat så det verkligen känns rent där inne nu. Ska bara hänga upp duschdrapperiet också som är nytvättat=)

Efter lite lunch till mig och Max (middag till honom och knäckemacka till mig) så röjde vi lite bland hans leksaker. Lite trasigt blev kastat och något fick nya batterier. Grabben fyller ju snart år så då är det bra att ha inventerat det som finns. Sen var det dax att hämta hem Markus igen och eftersom regnet hade slutat så kunde vi promenera dit. Markus och Oscar började båda fråga direkt om de kunde leka i eftermiddag, så jag fick med mig båda två hem. Just nu sitter de och spelar Playstation tillsammans i soffan.

Det blev ingen träning i går pga min förkylning, men jag vill väldigt gärna vara med i morgon. Får se hur hälsostatusen är då, men mina knä är inte heller helt med på noterna *morr* Igår köpte jag ett par nya gymnastikskor som jag ska använda så mycket som möjligt och se om det blir lite bättre.

Vi har numera en rymmare!
På väg att hämta hem storebror!

2 kommentarer:

  1. Det ser ut som att Max går ner i split - eller är det kanske spagat med benen rätt ut?? Hur som helst; vig är han iaf! Det vore något för hans mamma att försöka apa efter! ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja, han är vig! Det är så han tar sig fram - benen rakt ut och så drar han sig framåt med händerna=)

    SvaraRadera