onsdag 9 september 2009

Svettigt.

I kväll var jag på veckans andra tränings pass=) Jösses som vi svettades där i salen! Det var ett tufft pass och salen var bastuvarm, snacka om att tömma porerna i kväll. Det känns så skönt när musklerna bränner och man känner att precis alla musklerna i kroppen har fått jobba. Vi var nöjda när vi gick därifrån. Markus var dessutom med i kväll, han ville så gärna se vad vi gör där i "hans" gympasal. Han satt stilla hela timmen och tittade på oss - imponerande!

Nicke var hemma med Max och det hade väl tyärr inte gått så bra. Max är så mammig så man tror knappt att det är möjligt, men det är det...=( När Nicke skulle lägga honom så blev Max riktigt arg (läs förbannad) och sen skrek han som en tok. Nicke försökte lägga honom två gånger men fick ta upp honom efter en stund så han fick lugna ner sig. Så det är lite tufft, framför allt för Nicke kanske, men vi kan bara fortsätta "träna" så Max förstår och lär sig att mamma ibland måste lämna hemmet - och hon kommer tillbaka varje gång!

Från det ena....jag måste berätta att jag har en ny last. Skorpor. Är det pensionärsvarning eller?
Skorpa med lite smör och ost på, det är grejor det......

5 kommentarer:

  1. Max extrema mammighetsperiod har varat länge nu så det är bara bra att du går hemifrån ibland, både för Max och Nicke. Ilsket och högljutt bebisskrik har ingen dött av, varken bebisar eller föräldrar, så vitt jag vet. ;-)

    Ha en bra dag!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Förresten, ang. tantvarningens vara eller icke vara; så länge det är skorpor utan marmelad så är det safe - men börjar du bre' på apelsinmarmelad med skalbitar i så är det red alert!!! ;-D

    SvaraRadera
  3. Ha, ha...men då är det safe! Bara smör och lite ost på mina kardemumma skorpor!

    SvaraRadera
  4. Vet hur det är med mammiga barn. Här hemma får inte pappa lägga A, då är det också tandagnissel.
    Angående skorpor så bakar jag egna som är supergoda (dock kan man inte ha något på dem) med solroskärnor, havregryn, yoghurt mm. Burken åker ofta fram till teet om kvällarna. Så det är tantvarning här hemma också.
    Kram

    SvaraRadera
  5. "You go girl" -med träningen!
    Själv har vi ju ett helt gym i affären men är jag där...NEJ! Du och Marie får nog komma med träningskläderna nästa gång så går vi dit :)

    Kram Johanna

    SvaraRadera