torsdag 3 september 2009

Grabbrummet!

I går och i dag har Markus rum fått sig ett lyft. Vår tanke och plan är att grabbarna kommer att sova tillsammans i samma rum under några år och då behövs det en våningssäng. Max sover i spjälsängen i vårt rum än, men jag vet att det dröjer många år innan Markus vill sova själv i rummet där nere och så många år tänker vi inte ha Max inne hos oss=) Där nere har vi nu ett drygt 30 kvm stort rum med nästan alla leksaker, skrivbord, soffa, tv etc som grabbarna kan härja runt i de kommande åren. Men Max får hålla sig här uppe ett tag till=)

I nuläget behöver även Nicke sova därinne ibland eftersom han inte kan sova när Max hamnar i vår säng....Så det är en perfekt lösning med två bra sängplatser i rummet intill vårt! Man gör vad som helst för att alla ska sova gott hela natten - då fungerar vår familj bäst.

Nicke och Markus läser bruksanvisningen...

Det skruvas och sätts i hop för fullt!
Markus och Max tillsammans!

Den lilla tvn är Markus stolt över även om den inte är speciellt ny=)

Nicke hittade två nya tavlor i dag!
Så här fint blev det med ny säng!

Markus sov i nya sängen natten till i dag och han sov gott till 8 i morse - utan att fråga efter oss eller komma in i vårt sovrum! Hoppas nu att det är en trend som håller i sig;-)

2 kommentarer:

  1. Haha Ikea is the shit. ;-) Har samma lakan. :-D

    SvaraRadera
  2. Det blev jättebra med våningssäng. Det nallar ju inte av golvytan eftersom rummet är rätt så litet. Fiffig lösning också med bokstäverna på dörren! :-)

    SvaraRadera