fredag 25 september 2009

Fredag!

Vilken härlig höst-fredag jag har haft med mina älskade ungar! Vi tog en lugn morgon här hemma med frukost vid tvn, lite bus med boll mellan grabbarna, städade Markus rum lite och bara mös. Sen tog vi på oss och gick ut en runda i det underbara vädret. Solen har visat sig hela dagen och det blåser inte så mycket. Max hamnade i vagnen och Markus cyklade. Vi gick till lekplatsen där dagmamman bor och Markus och jag klättrade på klätterställningen där. Det är viktigt att man klättrar på rätt sätt - på en femårings sätt;-)

När vi sen kom in så gjorde jag lunch till oss och när vi hade fått i oss den körde vi till Ica Maxi och storhandlade. Max sitter på "barnplatsen" i vagnen och Markus sitter i själva vagnen bland alla varor. Vi handlar med självscanningen så Markus sköter scannern och "skjuter" av alla varor som jag lägger ner. Givetvis blir det en glass för Markus del när vi är klara, det är han väl värd efter att ha hjälp mig så fint!

Nu är det verkligen fredagslugn i huset, Markus lägger pärlplattor, Nicke vilar, Max sover i sin vagn och jag har lite datortid. I kväll blir det hemgjord pizza, Julia kommer ut, vi ska se Idol och där var tydligen något program där Anna Anka ska medverka - det bara måste jag se. Kan hon göra fler korkade uttalande kanske?!

Ha en skön helg!

5 kommentarer:

  1. ha en underbar helg ni med! stor kram

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig dag du och M&M har haft! Längtar efter er!

    Ja, jag tror att Fru Anka kan göra fler korkade uttalanden. Vågar du sätta emot?! ;-)

    Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  3. Låter som ni haft en mysig dag:) ha så mys ikväll med,jag missar tyvärr idol men ska bli mysigt att äta på restaurang,inte varje dag det händer:)

    SvaraRadera
  4. Vilken skön dag ni haft! Det har Ava och jag också haft, Jonas har fått rå om sig själv och sin förkylning.
    Tack för en underbar dag igår. Hälsa familjen!
    //xoxo Johanna

    SvaraRadera
  5. Haha säga vad man vill om Anna Anka men hon har faktiskt rätt i många saker hon säger haha!!
    Trevlig helg på dig!!

    SvaraRadera