tisdag 29 september 2009

Tinatid!

I dag körde jag och grabbarna in till Tina för lite umgänge. Egentligen skulle bara Max varit med, men Markus har varit med mig i dag eftersom det inte var några andra barn i dag hos dagmamman. Blir så ibland när någon är ledig och några är sjuka. Visst tar hon Markus om vi vill det, men det ser jag ingen anledning till när jag ändå är hemma.

Så Tina mötte upp oss på parkeringen och så gick vi en runda i höstsolen. Markus hade med sig sin cykel så han for runt som en galning till min stora förskräckelse. Fick påminna honom om att vi inte var i lilla Gantofta nu, utan mitt i city med bilar. Vi gick till en stor lekplats där han fick busa av sig lite och sen gick vi mot Tinas crib i lugnt mak. Jag smet inom Systembolaget för att köpa lite vin inför kalaset som stundar och hör och häpna JAG FICK VISA LEG!! Ha, ha....snart 34 år gammal - det ni!
Tina besegrar lekplatsen med Markus!
Markus klättrade massor. Slog dock huvudet i en ribba och tyckte inte alls om hur de hade byggt lekställningen...
Väl uppe i Tinas lägenhet blev vi bjudna på korv och makaroner till lunch och det smakade som gourmemiddag för oss alla=) Vi åt massor och sen fick även katten mat som Markus fick ge honom (uppskattades av både katten och Markus).Tusen tack Tina min fina vän, du är en fantastisk vän! Och Max kunde inte få en bättre gudmor;-)
Tinabus!
Grabbarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar