söndag 13 september 2009

Bmx hela dagen lång!

Vi har tillbringat hela dagen vid bmx banan då det var dax för Sydsvenska Cupen 5&6. Det har alltså varit två tävlingar och det innebär 8 heat var för både Nicke och Markus. Hejarklacken har i dag varit jag, Max, Julia, Ella, Inger och Bosse (Nickes föräldrar).

I Markus klass "upp till 6 år" var de sju stycken i varje lopp. I deltävling 5 kom han 4-4-4 och fyra i finalen=) Sen i deltävling 6 kom han 4-4-3 och trea i finalen. Så totalt slutade han på en fjärde plats och tog glatt emot sin medalj.

Nicke hade i morse bestämt sig för att inte cykla pga sin förkylning som har brutit ut, men sen sög det för mycket i cykeltarmen så han kunde inte hålla sig från banan. Det var inte många i hans ordinare klass, så han cyklade i klassen 15+ och det blev blandat resultat. Grabbarna är 20 år yngre och säkert lika många kilo lättare, lägg sen till en trött kropp så blev det lite si och så med placeringarna. I första tävlingen kom han kom 4-4-1 och fyra i finalen och sen blev placeringarna 3-4-3 och fyra i finalen. Gammal är äldst;-) Dock hade nu alla resultat, från de 6 deltävlingarna som varit under sommaren, räknats i hop och då stod Nicke som segrare i klassen 30+ och fick en fin prispokal med sig hem.

Jag har filmat och trixat med Max hela dagen så Julia stod för fotograferingen som vanligt. Foto lär väl dyka upp...