söndag 27 september 2009

Söndag

Då var denna helgen också till ända. Men hur sjutton ska man få tiden att gå liiiiiite saktare? Nåja, tur att vår tid är så fylld med roliga saker och mycket kärlek=)

I förmiddags gick jag en runda med Max medan Nicke och Markus stannade hemma. Nicke fixade lite höströj i trädgården och i garaget och Markus fick leka med kompisen H. Barnen har lekt i flera timmar och haft hur roligt som helst. När de hade lekt i tre timmar ville de spela Playstation, vilket de givetvis fick. De satt i 20 minuter sen sa de "vi går ut och leker". Skönt att spelandet inte är det som lockar mest, utan att leken är roligast!

Klockan 15 kom Louise, Micke och goaste Oscar till oss. Vi har ätit gott, pratat i kapp och skrattat som vi alltid gör när vi träffas. Tack för en härlig eftermiddag!!

I morgon är det jobb som vanligt för Nicke, som nu jobbar 5-14 måndag-fredag och inga helger. Detta är en "rehabtjänst" för att han bara ska köra truck och inte plocka tunga ordrar. Vi får hoppas att hans armbågar får en chans att bli bättre. Jag och barnen är hemma och har inga planer - än.

Måndag - gympa för Markus och träning för mig.
Tisdag - träff med Tina.
Onsdag - träning för mig.
Torsdag - träff hos Johanna.
Fredag - vem vet?

1 kommentar:

  1. Jag ska också träna ikväll, en timme efter dig! Jippi! :-D

    Lycka till med knäet vännen, hoppas det håller!

    KRAM

    SvaraRadera